Sony 5.3-inç Ekran Büyüklüğüne Sahip Xperia T3′ü Resmen Duyurdu (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Sony kısa süre önce ince tasarıma sahip büyük ekranlı bir telefonun yolda olduğu bilgisini vermişti. Japon üreticinin yaptığı açıklama sonrası gözler ince ve büyük ekranlı Xperia Z Ultra’nın devam modelini çevrilmişti, ancak Sony gün içerisinde sözünü ettiği ince ve 5.3-inç ekran büyüklüğüne sahip Xperia T3 modelini duyurdu.
Xperia T3′te 5.3-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü TRILUMINOS IPS ekran yer alıyor. İnç başına 277ppi değer sunan ekran ayrıca Bravia Engine 2 ekran teknolojisiyle desteklenmektedir. Geleneksel OmniBalance tasarımını devam ettiren modelde metal bir çerçeveye yer verilirken; siyah, beyaz ve mor renk seçeneklerine sahip Xperia T3′ün arka bölümü ise plastik tabanlı polikarbonat malzemeden oluşuyor.

Xperia T3′te Cortex-A7 mimarisine sahip 1.4GHz’de işlem gören dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisi yer alıyor. Telefonun grafik yükünü ise Adreno 305 üstlenmektedir. Android 4.4 KitKat işletim sistemini beraberinde getiren orta düzey telefonun bellek kısmında 1GB RAM, 8GB depolama (kullanıcılar için 5GB) ve 32GB’ye kadar hafıza kart desteği bizleri karşılıyor.

Telefonun kamera departmanını arka kısımda Full HD kayıt imkanı sunan 8MP çözünürlüklü Exmor RS sensör, ön kısımda ise 720p video kaydı gerçekleştiren 1.1MP çözünürlüklü kamera yer alıyor. Arka bölüme konumlandırılan 8MP’lik kamera Sony’nin Akıllı Sosyal Kamera ve artırılmış gerçeklik efekti gibi Sony’nin mevcut kamera ekstralarına sahip.

Stamina Modu’na sahip Xperia T3′te 13 saate kadar konuşma vaat eden 2.500mAh kapasiteli pil yer alıyor. 2G/3G, LTE, Miracast ve DLNA, Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi ve A-GPS telefonun bağlantı özelliklerini oluşturuyor. 148 gram ağırlık ve 7mm’lik ince tasarımıyla göz dolduran Xperia T3 temmuz sonunda uluslararası arenada boy göstermeye başlayacak. Telefonun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top