Tumblr Nedir? Nasıl Kayıt Olunur? (Resimli Anlatım) (1 İzleyici)

SarpOfficial

M.I.S.
Üye
Katıldı
Mesajlar
51
Kredi
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere blog dünyasına farklı bir bakış açısı getiren Tumblr' ı anlatıcam.

Tumblr nedir?
Tumblr aslında Facebook, Twitter' a benzeyen sosyal bir blog ağıdır. Burada profil sayfanız yerine herkesin bir blogu vardır ve Tumblr: kullaniciadiniz.tumblr.com şeklinde size bir subdomain vermektedir. İster ücretsiz temalardan hoşunuza gideni seçip hemen blogunuzu oluşturabilirsiniz yada ücretli temalarada göz atabilirsiniz. Dilersenizde kendiniz html ile kendi blogunuzu yazabilirsiniz.
Ayrıca Tumblr hazır temalarıda açık kaynak kodu olarak veriyor. Yani blogunuza tumblr' ın eklentilerini kullanarak ekleyemediğiniz yada değiştiremediğiniz şeyleri Html düzenleyicisine girerek halledebilirsiniz.

Tumblr' a nasıl kayıt olunur?
1 Numaralı bölümde E posta, kullanıcı adı ve parola girerek kayıt ol diyoruz. (Eğer zaten kayıtlıysanız 2 numaralı bölümden oturum aç' a tıklayarak email ve şifrenizi yazıp giriş yapabilirsiniz.)

lka98l.jpg



• Karşınıza 5 blogu takip etmenizi isteyen bir sayfa çıkacak buradan 5 tane blogu takip edip 3 numaralı bölümden bu sayfayı geçebilirsiniz.

kjNJD7.jpg



• Eğer e-posta adresinizi doğrulamanız gereken onay linki gelmedi ise 4 numaralı bölümden "Tekrar gönder" e tıklayabilirsiniz.

blzY1V.jpg



Bir daha ki konumuzda Tumblr' ın kullanımını ve blog oluşturmayı anlatacağım.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top