Uzmanlığınızı ve Yeteneğinizi Linkedin'de Arttırın (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Kim istemez ki bir çok kişi tarafından bildiğinizi iddaa ettiğiniz yetenek ve uzmanlık alanlarınızın onaylandığını? LinkedIn üzerinden sahip olduğunuzu belirttiğiniz niteliklerinizin + puanlar alması prestijiniz ve sektördeki otoriteniz açısından önemli bir faktör olduğunu hatırlatırız. Bir rekabet ortamına dönüşen bu özellik sayesinde kişiler artık birbirlerine daha çok yetenek ve uzmanlık puanı verdiğinden sizinde bu pastadan payınıza düşeni almanız gerekmektedir.

Öncelikle yapmanız gereken ise profilinizde görülen bir bölüme yetenek alanınızı taşımaktır. Kişiler profilinizi yukarıdan aşağıya doğru tarayacağından dolayı ilk olarak yeteneklerinizi görmesi ile size + puan verme ihtimali daha yüksek olacaktır. Eğer ki profilinizde aşağılarda bu özelliğiniz yer alıyorsa muhtemelen birçok ziyaretçiniz o alana ulaşmadan profilinizden çıkabilir.

Yetenek atama işlemi bazen çığırından çıktığı için profilinizin yetenekten çok spama ulaşabileceği riskini de gözden kaçırmamanız gerekmektedir. Bu nedenle tüm verilen yetenek atamalarını kabul etmek yerine sizi gerçekten yansıtan yetenekleri onaylamanız daha iyi olacaktır.

Siz ne kadar bağlantılarınıza yetenek onaylamasında bulunursanız bağlantılarınız da sizlere o kadar doğru ve cömert davranacaklardır. “Ne ekersen onu biçersin.” atasözünü hatırlatarak bağlantılarınıza mutlaka sık aralıklarla yetenek ve uzmanlık atamaları yapabilirsiniz.

İstemekten çekinmeyin. Yeteneklerinizi ve uzmanlıklarınızı çok fazla kişinin onaylamadığını düşünüyorsanız mesajlar ile bağlantılarınızdan sizi nitelendirmesini isteyebilirsiniz. Aynı şekilde sizde onlara yetenek ve uzmanlık atayabilirsiniz.
 
Son düzenleme :

Bu konuyı kimler okuyor

Top