WordPress Yemek Tarifleri Sitesi Teması (1 İzleyici)

Windows7

Üye
Katıldı
Mesajlar
149
Kredi
0
WordPress Yemek Tarifleri Sitesi Teması

Ücretsiz olarak hazırlanan tema sıradışı tasarımı ile de dikkat çekmekte. Yemek tarifi veya pastacılıkla ilgili sitesi olanlar için oldukça kullanışlı bir tema.Büyük işletmeler örneğin pastaneler ve pasta börek gibi satış yapan butik firmalar oldukça başarılı bir şekilde kullanabilirler.


Themes4all tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Flate teması menü , logo , manşet bölümlerine bakıldığında “sıradışı” tasarımı ile dikkat çekmektedir. Demo adresinde görüleceği üzere yemek tarifleri siteniz için kullanabileceğiniz temayı , pasta satışı yapan işletmeler , pasta tarifleri ya da küçük butik işletmeler için kullanabilirsiniz.


WordPress Tema kendine ait yönetim paneli ve hazır sayfa şablonlarına sahiptir. Logo yönetimi , iletişim sayfası özelleştirmesi gibi kolay yönetilebilir alanları bulunmaktadır.


TEMA KURULUMU VE KULLANIMI

Tema dosyasını “themes” klasörüne atınız ve yönetim panelinden etkinleştiriniz.
Yönetim panelinden yeni sayfa oluşturunuz ve “home page” şablonuyla kaydediniz. Yine başka bir sayfa oluşturup şablonu “blog” olarak seçiniz ve yayınlayınız. WordPress yönetim panelinden Ayarlar / Okuma / Sabit sayfalarınızı seçiniz.
Logo , iletişim sayfası ve diğer bölümleri Theme Options menüsünden halledebilirsiniz.
Tema kategorisi konusunda net olarak karar kılamadığımız için wp tema indir yönergelerini göz önüne alarak “sıradışı wordpress temaları” bölümüne ekleme yapıyoruz. Google üzerinden haber teması kelimesinde geri dönüşler izlenecektir.


Wordpress-Pastane-Yemek-Tarifleri-Temas%C4%B1-012.png



İNDİR
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top