Yandex.Adalar’ın Yeni Özelliğini Çok Seveceksiniz! (1 İzleyici)

  • Thread starter Chef
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 2K

Chef

Üye
Katıldı
Mesajlar
55
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
Popüler arama motoru Yandex, interaktif içeriklerin arama sayfalarında çıkmasını sağlayan “Adalar” paltformuna yeni bir özellik daha getirdi! Bir arama motorundan çok daha fazlasını sunan yeni özellik haberimizde…

İnternet tabanlı arama motorlarının en yenilerinden biri olan Yandex, kullanıcısına sunduğu hizmetleri güncelleştirmeye ve yenilikler kazandırmaya devam ediyor. “Gerçek Zamanlı” aramalarla interaktif içeriklerin, arama sonuçlarında listelenmesine imkan tanıyan “Adalar” platformu yeni bir güncelleme daha geçirdi.

Geçtiğimiz yıl kullanıma açılan Adalar platformu, arama motoru sitelerine yeni bir boyut kazandırmıştı. Rezervasyon yapabilme, bilet satın alma, siparişler verebilme gibi seçeneklerin sunulduğu Adalar, artık arama motorunda formlar ve seçeneklerle interaktif içerikleri de seçmenize yardımcı oluyor.

Daha açık şekilde şöyle örnekleyelim: Diyelim ki bir akıllı telefon araması yapacaksınız. Marka ve modelini yazıp arattığınızda karşınıza, marka/ekran boyutu/ekran formatı/işlemcisi/pil gücü/kamera özellikleri gibi seçenekler gelecek ve bu Adalar formları sayesinde istediğiniz ürüne daha hızlı ve sağlıklı ulaşabileceksiniz.

Filtre formlarının aktif olduğu Adalar platformunda, GittiGidiyor, Vestel, Gold Bilgisayar, n11.com, tasit.com gibi sitelerden de kriterlerinize uygun ürünler listeleniyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top