Yeni Şampiyon Sylas ve Yetenekleri (1 İzleyici)

  • Thread starter xppro
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 806

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
265ae9e7a2ddfe5025beaed76ed7b68714a36a9d.jpeg

League of Legends'a gelecek olan yeni şampiyon Sylas'ın yetenekleri yayınlandı. Şampiyonun 9.2 yamasıyla birlikte gelmesi bekleniyor.

Pasif: Petrisit Patlaması

Sylas bir yetenek kullandıktan sonra gerçekleştirdiği ilk normal saldırısıyla birlikte zincirlerini sallayarak yakınındaki rakiplere hasar verir.

Q: Kırbaç Zincir


Sylas zincirlerini savurarak rakiplerine hasar verir ve onları az miktarda yavaşlatır. Kısa bir gecikmenin ardından zincirlerin birleştiği nokta patlayarak rakiplerin üstündeki yavaşlatmanın etkisini arttırır ve onlara yeniden hasar verir


W: Kral Katili

Sylas bir hedefe doğru atılarak güçlü bir vuruş yapar. Bu vuruş rakibe hasar verirken kendini iyileştirir. Rakibin canı azsa verilen hasar artar. Sylas'ın canı azsa iyileştirme miktarı artar.

E: Firar / Kaçır

Sylas kısa bir mesafe boyunca atılır ve kalkan kazanır.

Kısa bir süreliğine yeteneği yeniden kullanarak zincirlerini savurabilir ve isabet alan ilk rakibi sersemletir, ona hasar verir ve kendini ona doğru çeker.


R: Gasp

Sylas, rakibin ultisini kendisi kullanmak üzere gasp eder.

Ultileri gasp edilen rakipler onları kullanmaya devam edebilir. Sylas, Gasp her kullanılır olduğunda bir rakibin ultisini çalabilir; ancak aynı rakibin ultisini bir süreliğine yeniden gasp edemez.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top