Youtube Kanalını Adsense Hesabına Bağlama Resimli Anlatım . (1 İzleyici)

YooPs

Üye
Katıldı
Mesajlar
32
Kredi
0
Merhaba arkadaşlar bu yazımızda birden çok kanal bağlayabileceğinizi anlatmak istedim. Adsense Hesabınıza 10 Adet Youtube kanalı bağlayabiliyorsunuz.Fakat bunu yapabilmek için ufak tefek işlemleriniz var farklı alanlarda video paylaşımını seviyorsanız ve hepsinden de para kazanmak istiyorsanız bu işlemleri yapmanız gerekmekte.


Youtube üzerinden 10 kanala kadar tek bir adsense hesabı kullanabilirsiniz. İnternet üzerinde hiçbir bilginiz olmasa bile sadece video yükleyerek ve kullanıcıların yüklediğiniz videoyu izlemesiyle dünya kadar paralar kazanabilirsiniz.

Başlayalım Öncelikle kanalımızın olduğu hesaba giriş yapıp youtubeye giriş yapıyoruz. Daha sonra yukarı kullanıcı adımıza tıklayarak açılan sekmede ayarlar bölümüne tıklıyoruz.


BZ8ZGM.jpg



Açılan bölümde Aşağıdaki resimde ( Üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz) Para kazanma daha sonra sırasıyla nasıl ödeme alırım ve Adsense hesabı ilişkilendirme kısmına tıklıyoruz.


ZLYLnV.jpg



ardından Mevcut AdSense hesabınızı bağlamak veya bir hesabınız yoksa yeni bir tane oluşturmak üzere AdSense’e yönlendirileceksiniz. Bu işlemi tamamladıktan sonra ise tekrar YouTube’a yönlendirileceksiniz.

Sonraki >

düğmesine bastıktan sonra ilerliyoruz.

Dolaylı olarak adsense hesabımız bir başka e-posta adresinde kayıtlı olduğunu varsayıyorum ve aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi Farklı bir Google Hesabı kullanın düğmesine tıklıyoruz.



oAEAy9.jpg



Açılan bölümde hemen aşağıdaki resimdeki gibi mevcut E-posta hasabımıza giriş yapmak için Oturum açma isteği gönderiyoruz.


lkEk4r.jpg



Daha sonra Mevcut adsense bilgilerimizin olduğu Hesap üzerinden oturum açmak için e-posta adresimizi ve şifremizi yazıyoruz.



VlElBv.jpg



Mutlu son Adsense bildirdik onaylandığında Kanalınızı Mevcut Adsense hesabına eklemiş oluyoruz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top