Ücretsiz VDS/RPG Alma Methodu (1 İzleyici)

  • Thread starter G4G
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 904

G4G

Üye
Katıldı
Mesajlar
72
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
Öncelikle Methodumuz İçin Gerekli Bazı şeyler;

1.Olarak bir koda ihtiyacınız var ileride kullanacağınız bu kodu değiştirmeyin herhangi bir oluşturmama vds'e girmeme gibi bir durum olabilir.

jzx2 - Ghostbin Buradan Koda ulaşabilirsiniz.

2.Olarak NGROK hesabı

3.Olarak Azure için microsoft hesabı

-İlk adım olarak kodu bir masaüstündeki txt ye yapıştırın.
-İkinci adım olarak ngrok.com adresine gidin bir hesap oluşturun ve tokeninizi alın masaüstüne kopyaladığınız koddaki token buraya moruq yazısınının yerine yazın.
-Üçüncü adım olarak Azure DevOps Services | Microsoft Azure linkinden start free yazısına tıklayın
-Dördüncü olarak eğer hesabınız yoksa yeni bir hesap oluştur ardından outlook.com yerine hotmail.com fake adres için isimsoyadplaka gibi bir kodlama yapın örnek: "ferihamahmut56" daha sonra şifrenizi F.Mahmut56 yapabilirsiniz bu konu için bulduğum gereksiz kodlama
-Daha sonra hesap oluşturulduğunda azure devops size ülke sorucak Türkiye seçeneğini seçin yeni proje ismi girin örnek: "crackerzzz" daha sonra repos kısmına tıklayın
-Repos kısmından sonra Sol üstte projenizin yanında + işaretine tıklayın ve new repository seçeneğini seçin Repository name kısmına seri şeklinde bir numaralandırma yapın örnekler: "1,2,3,4,5..." ya da "a1,a2,a3,a4..."
-Set Up Build butonuna basın Starter Pipeline seçeneğini seçin. ekrandaki kodları silip size verdiğim baştaki kodu yapıştırın ( tokeninizi yerleştirmeyi unutmayın!!!)
-Save and Run dedikten sonra bir şey yüklenmeye başlayacak ekranda ona tıklayın ve kurulumun bitmesini bekleyin ( yaklaşık 1-2dk )
-Sağ ekranda komut satırlarının en sonunda size verilen bilgileri RDP için kullanın.

RDP ye bağlanırken tcp:// dan sonrasını alacaksınız...

VDS .Çok amaçlıdır içinde programlar yüklü halde kurulur. Bunlar Visual Studio veya Epic Games Launcher bunlar bir kaç tanesidir. VDS'ler 1 saatliktir. Aynı anda sadece 1 VDS kullanabilirsiniz. Ancak 1 saatin sonunda gene bir VDS Açabilirsiniz. Ve bu Döngü sınırsız tek bir hesap üzerinden yapılabilir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top