Öneri İngilizce Yazmak İsteyenler İçin En İyi 10 Program (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
İngilizce blog ve içerik yazarlığı günümüzde çok yaygın bir meslek haline geldi. Özellikle internette serbest çalışanlar bu işi yaparak düzenli gelir elde edebiliyorlar. Ancak anadili İngilizce olmayanlar için bu süreç biraz zor ilerliyor. Neyse ki teknoloji sayesinde işimizi kolaylaştıran birçok program var. Bu listede yer alan her program çok iyi özelliklere sahiptir.

Blog yazarları, web sitesi sahipleri ve editörler için de bu uygulamalar çok uygundur. İşinizi kolaylaştırmanın yanı sıra daha özgüvenli olmanızı da sağlarlar. Site sayfalarınızı ve içeriklerini bu programlarla daha rahat hazırlarsınız.

Çoğu uygulama yazım kontrolünün yanı sıra çok faydalı editörlük hizmetleri de sağlıyor. Ek özellikler alandan alana değişebiliyor. Bu sayede İngilizce olarak da içerik yazarlığı yapabilir hatta talep edilen bir içerik yazarı da olabilirsiniz. Anadiliniz olmadığı için çekinceleriniz de ortadan kalkar.

Dünya çapında çok sayıda serbest içerik yazarlığı yapılabilen web sitesi var. Fırsatlardan yararlanmak ve dünyanın her yerinden müşteri bulmak bugünlerde çok kolaydır. Ama bunun için İngilizce yazma yetenekleriniz geliştirmelisiniz . Ve bu programlarla bu artık çok kolay oluyor.


1.Grammarly



Grammarly çok popüler bir programdır. İngilizce dil bilgisi ve yazım hatalarını düzeltir. Eğer sürekli İngiilizce yazıyorsanız bu programın size çok faydası olacaktır. Grammarly sürekli yeni özellikler eklemektedir. En son yazınızın nasıl olmasını istediğinize dair hedef belirlediğiniz biri beta sürümüne geçti.


2.INK



Ink for all SEO uyumu ve yazım kuralları ölçümünü bir araya getiriyor. İnternette İngilizce içerik yazarlığı yapanlar için muhteşem bir hizmet veriyorlar diyebilirim. Rekabet seviyesi, anahtar kelime yoğunluğu vb. konularda da ölçüm yapıyor. Bilgisayarınıza indirip yazı yazarken kullanabiliyorsunuz. Ölçümleri siz yazarken otomatik olarak yapar. Ücretli ya da ücretsizi iki versiyonu da çok iyi denilebilir. Ayrıca kendi içinde biri ödül sistemi de var. Davet yoluyla elmas kazanıyor ve bu elmaslarla ek araçlar kullanabiliyorsunuz.


3.Languagetool



Her dilde yazım kontrolü yapan bir programdır. İngilizcenin yanı sıra başka dillerde de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda yazınızı analiz eder ve öneriler verir. Kullanımı kolay ve faydalı bir programdır. Birden fazla dilde ölçüm yaptığından ücretli versiyonunun dahi çok avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Her türlü ihtiyacı karşılayan harika bir araçtır.



4.Prowritingaid



Prowritingaid çok fazla özelliği olan harika bir yazı asistanıdır. Diğer programlardan onu ayıran tarafı yazınızla ilgili analiz ve raporlama yapmasıdır. Yazı yazmayı geliştirmek isteyenler çok memnun kalacaktır. Bu yazı editörü ile özgünlük kontrolü de yapabilirsiniz.



5.Sapling



Sapling bir Microsoft Edge eklentisidir. Yazım kontrolü alanında çok başarılıdır. Edge kullananlar için çok uygundur. Tabi bir eklenti olduğundan mesaj ve e-posta yazan kişiler daha çok tercih edebilir. Size aynı zamanda yapay zekâ destekli yazma önerileri de sunmaktadır.


6.Smallseotools


Smallseotools içerik yazarlarında çok sayıda hizmet sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de gramer kontrolüdür. Diğer programlara kadar ayrıntılı bir analiz yapmamaktadır ancak ücretsiz bir hizmettir. Yazım kontrolü alanında üç adet hizmeti vardır. Grammer Checker, Text Editor ve Spell Checker’dan yararlanabilirsiniz. Bu site çoğu içerik yazarına büyük faydalar sağlamaktadır. Yeni başlayanların mutlaka ziyaret etmesini öneririm.


7.Copywritely



Bu firmanın pek çok faydalı programı var. Aylık abonelikle yazım kontrolü, içerik kontrolü ya da yeniden yazma önerileri gibi çok sayıda faydalı araçtan faydalanabiliyorsunuz. İngilizce dahil pek çok dilde çalışıyor. Türkçe desteği olsa da Türkçe sayfalarda ne yazık ki kontrol yapmıyor. Birden fazla dilde çalışanlar için uygun fiyatlı bir tercih diyebiliriz.



8.SEO Content Asistant Tool


Lingraph’ın sunduğu bu ürün birden fazla anahtar kelimeye uygun şekilde içerik yazmanıza yardımcı olur. Ücretsiz kullanımı olan faydalı biri SEO aracıdır. Çok ayrıntılı sonuçlar sunmaktadır.



9.Similar Content


En faydalı SEO içerik kontrol araçlarından biridir. Çokça özelliği vardır. Ne yazık ki ücretsiz versiyonu günlük 500 kelime kontrolüne kadar izin veriyor. Ama bu ortalama da İngilizce yazanlar mutlaka kullanmalı diyebilirim.

10. Content Editor 2.0



Surfer SEO’nun sunduğu bu ürünler arama motorlarında oldukça yükselebilirsiniz ya da müşterilerinize üst düzey hizmetler verebilirsiniz. Ne yazık ki ücretsiz sürümü yoktur ve fiyat olarak benzerlerinden yüksektir. Belki ajans sahipleri ya da çok sayıda müşterisi olanlar kullanabilirler.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top