İnternetten Nasıl Para Kazanırım? (1 İzleyici)

draguth

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Kredi
0
İnternetten para kazanmak son yılların en popüler konusu. 2000'li yıllara gireli tam 16 sene oldu. Artık 7'den 70'e hemen herkesin evinde bilgisayar ve internet bağlantısı var. 56k modemin başında 146'dan medet umduğumuz yıllar çok geride kaldı. Sedece bilgisayara değil; cep telefonlarının da akıllanmasıyla internet bağlantısı artık cebimize kadar girdi

Hal böyle olunca, gelişen teknoloji ve yeni kazanılan alışkanlıklar ticari hayatı da etkiledi. Eskiden girişimciler ticaret yapmak için işlek cadderin, insanların toplandığı meydanların çevresini mekan tutarken, şimdi herkes ticaretini internete taşıdı. Çünkü hepimiz artık sanal alemdeyiz.

Evet çoğumuz bunu inkar etsek de vaktimizin önemli bir kısmını bir sosyal ağa bağlı geçiriyoruz. Bu kadar insanın bir araya geldiği bir ortam sanal da olsa müthiş bir ticari potansiyel arzediyor. Yani internet camiası girişimcilere büyük ve lezzetli bir pasta sunuyor.

Pekala bu pastadan lezzetli bir dilim de ben alayım dediğinizi duyar gibiyim. Evet internetten para kazanabilirsiniz. Gelişen dijital teknoloji size kendi girişiminizi başlatma(Buna batıda StarUp diyorlar) imkanı da veriyor.

Gerçekten internetten para kazanabilmek için iki ana yolu takip etmelisiniz.

1- Online pazaralama yapmak ve müşterilere bir E-ticartret sitesi üzerinden ürün satmak. Bu yol aslında en zor yolardan biri. Çünkü ciddi parasal yatırım gerekebilir. Yazılım, altyapı ve tasarım güzelliğinin yanı sıra sağlam bir lojistik sistemi de kurmalısnız. Bu madde aslında sanıldığından çok daha geniş ve aytıntılarını da başka bir yazıda anlatmak isterim.

2-Site kurup reklam geliri toplamak. Bu en popüler ve en az yatırım gerektiren yoldur. Ancak çok emek grektirir. Orijinal içerikler oluşturmalı, insanların merek ettikleri konularda sayfalar yapmalı ve Mutlaka SEO çalışması yapmalı ve sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkararak ulaşılabilir kılmalısınız. tabii bu da ayrı bir konu.

Şimdilik geccenin bi vakti yazacaklarım bu kadar. ilerleyen zamanlarda bu konuyu daha ayrıntılı bir şekilde işleyeceğiz. şimdilik iyi gece
 

Can0111

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
22
Kredi
0
Merhabalar.İnternetin günümüzdeki kullanımına baktığımızda ne kadar da çok kullanışlı.
Alışveriş yapılabiliyor,araştırma yapılabiliyor,hatta para kazanılabiliyor.şimdi para kazanılır mı diyen arkaşlar olucak o yüzden şimdiden söylim bu ön yargıyı ortadan kaldırın o yüzden para kazanılıyor mail reklam ortaklık vs
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top