İnternetten Para Kazanmanın 5 Yolu (3 İzleyici)

Cemal

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
26
Kredi
0
Birkaç gündür bu konu üzerinde araştırma yapıyorum ve paylaşılanlar işe arıyor. Ama tamamen arz talep meselesi. Kesin olarak kazanç sağlancak diye bişey yok. Sektör birazda artık internetten para kazanmaya doğru yönelmeye başladı. Görev yap para kazan uygulamaları çoğalmaya başladı. Nasıl ki herkes youtubeye yavaş yavaş yönelip para kazanmaya başladı bu tip uygulamalarda ufaktan çoğalıp büyümeye başlayacak.
 

Berkan

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
21
Kredi
0
İnterneti kullanlar eminim arada sırada acaba internetten nasıl para kazanabilirim diye aklından geçirmiştir.O kadar çok yolu var ki biz en çok kullanılan basit 5 tane yol göstereceğiz.Para kazanmanın püf noktası sadece sabırdır.Gel gör ki herkes sabırlı olamadığı için para kazanamıyor.Aşağıda anlatacağımız yöntem sabırlı olup para kazanılan yöntemlerden sadece 5 tanesidir.Anlatacaklarımız kısa ve özdür.Biliyoruz ki kimse uzun uzadıya yazı okumak istemez.O yüzden kısa ve öz anlatacağız.


1. Editörlük veya Makale Yazarlığı


N1LOgg.jpg


Editörlük işi oldukça basit ve zahmetsiz bir iştir.Eğer dil bilginize güveniyorsanız ve yazmayı da seviyorsanız, özellikle sağlık ve güzellik hakkında bilginiz varsa oldukça iyi para kazanacağınız kesin.Çünkü bu konuda makale arayan çok fazla kişi var.100 kelimesi 1 liradan 500 kelime yazsanız, 1 makaleniz 5 lira edecektir.Zamanız varsa ve bu sayıyı artırırsanız güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Tabii sağdan soldan bulduğunuz makalelerle değil özgün makalelerle yapmalısınız.

2. Grafik Tasarımcılığı


4MpG0p.jpg


Biraz meşakkatli bir iştir.İşte bu noktada Youtube devreye girecektir. Youtube'dan öğreneceğiniz Photoshop dersleriyle logolar, ikonlar, avatarlar, butonlar tasarlayarak bunların satışını yapabilirsiniz.Bugün bir logo yapmak en kötüsüyle 15 Lira civarında.Bu işe merakınız varsa profesyonelleştikçe tema bile tasarlayabilirsiniz.Temayla hatırı sayılır miktarlar kazanabilirsiniz.

3. Blog Açmak


nWbJjR.jpg


Blog açmak özellikle ücretsizse ve hevesiniz varsa sizin çok zor olmayacaktır.Keza www.blogger.com ile ücretsiz bir alan adı ve alana sahip oluyorsunuz.Burada istediğiniz gibi yazıp çiziyorsanız.Bazı konularda iyiyseniz blog sizin için kazançlı bir iş haline dönüşebilir.Eğer ziyaretçi potansiyeliniz çoksa ve zamanla sitenize ziyaretçi çekerseniz size verecekleri reklamla kazanç elde etmeniz mümkün.Olmuyorsa https://www.google.com.tr/adsense burada devreye giriyor ve 6 ay sonra adsense hesabınızı sitenizde kullanabiliyorsunuz.Tabii bunun için adsense hesabınızın olması gerekiyor.

4. İnternetten Satış Yapmak


BAOyPQ.jpg


Eğer el işi tecrübeniz varsa dantel oya vb. ya da hamur işleri gibi alanlarda maharetliyseniz Facebook,Twitter,Instagram,Tumbler,Pinterest gibi sosyal ağlarda hünerlerinizi sergileyip satabilirsiniz.Facebook bu satışlar için idealdir.Bu konuda gruplar açılıyor oralara üye olduğunuzda daha kolay satışlar yapabilirsiniz.Bol fotoğraf ve açıklama yaparsanız emin olun satışlarınız olacaktır.

5. Fenomen Olmak!


XXbE40.jpg


Çevrenizde arkadaşlarınız muhabbetinizin iyi olduğunu söylüyorlarsa, gündemi iyi takip edip yorumlayabiliyorsanız bir de yazacağınız konuyla alakalı güzel fotoğraflar çekebiliyorsanız Twitter'da fenomen olup para kazanabilirsiniz.Fenomen olduğunuzda hem ünlü hem zengin olacağınız da kesin.Nasıl para kazanacağınıza gelirseniz çok sayıda takipçiniz varsa tweet başına ücret ödeyenler çıkacaktır.Ne kadara anlaşırsınız orası size kalmış.



Evet arkadaşlar bir kaç öneri yaptık.Detay almak isterseniz yine açıklama yapacağız.İnternetten para kazanmak sadece bu 5 yolla mümkün değil onlarca yolu var.İnternetle ne kadar ilgilisiniz, önemli olan bu.Zaten çok haşır neşirseniz bir çok yolu da kendiniz bulacaksınız.
Son zamanlarda para hepimizin ihtiyacı olan bir şey, bu tür makaleler okuyarak hem bilgi sahibi olup sahte bilgilerden kaçınmış olursunuz ve ayrıca para kazanmanın yollarını da öğrenebilirsiniz.
 

Oktaybodur

Üye
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
25
Kredi
0
Çok güzel yöntemlermiş bende birkaçını deneyeceğim .gayet güzel ve detaylı anlatmışsınız cümleler çok güzel açik.malum bu devirde böyle ek para kazandıran yöntemlere baya ihtiyacımız var elinize sağlık çok güzel olmuş içerik
 

Oktaybodur

Üye
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
25
Kredi
0
Bence güzel bir paylaşım ve rapor olmuş genelde ben yazarlık ve blog yazarlığı nın daha kolay olduğunu düşünüyorum tabiki her insan blog yazarı olamaz ama gündemler baya yoğun olduğundan illaki birşeyler bulabilirdi. Grafik tasarımı da mantıklı ve yetenek isteyen bir iş bence o da bir okadar zevkli olur ama en kolayı da bence fenomen olmaktır tabi insan ilişkilerinde iyiyseniz sonuç olarak bu yöntemler gayet iyi tebrik ederim böyle paylaşımların devamını bekliyoruz
 

Mert3452

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
26
Kredi
0
Aslında internetten para kazanmanın bircok yolu bulunmakta. Asıl önemli olan bence bu hususta dolandırıcılara dikkat etmek çünkü bu bilgilerin yüzde 99 u malesef ki kötü niyetli insanların elinde bulunuyor bu konuda dikkatli olacağınızı temenni ediyorum iyi günler diliyorum
 

Barlas

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
28
Kredi
0
İnternetten para kazanmanın yollarını iyi açıklamışsınız. Para kazanmak bu devirde çok zor olsada sizin gibi sayfaların yol göstermesiyle bizde kendi çağımızda paralar kazanmaya çalışıyoruz. Bu yazıda aslında çok açıklayıcı olmuş. Yesşelkür ederim.
 
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
25
Kredi
0
Öğrenci kardeşlerim icin harika bir konuyu dile getirmişsiniz. Bir kaçını biliyorum diyetlerinide sayenizde araştırıp ele alacağım. Öğrenci olduğum icin çok boş vaktim olmuyor , vaktim olduğunu zamanlarda boş geçmesin derdindeyim. Teşekkürler .
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top