Satış ️ Korunmak İstiyorsan Konuya Gir | Malwarebytes Ömür Boyu Lisans Fırsatı ️ (1 İzleyici)

numanenes

Üye
Katıldı
Mesajlar
7
Yaş
21
Kredi
0
Lisans Sonlanma Tarihi: Ömür Boyu

ID ve Lisans Key şeklinde teslim edilir.

Sadece 89 TL (1 Windows PC İçindir)


Nasıl Ömür Boyu Lisans Oluyor?

Malwarebytes tarafından daha öncesinde şirketlere sunulan çoklu lisanslar aracılığıyla hizmet sağlanır. Programı şirketin kendi internet sitesi üzerinden resmi son sürüm şeklinde indirebilirsiniz. Ardından sizlere ileteceğimiz ID ve Lisans key ile programı lisanslamanız mümkündür.

Malwarebytes nedir?

Malwarebytes, bir malware temizleme ve korunma aracıdır. Malware kötü amaçlı yazılımlara verilen genel bir addır. Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar Malware olarak adlandırılır. Malwarebytes tüm bu zararlılara karşı hem koruma sağlar hem de bilgisayarınıza daha önceden bulaşan zararlı varsa bunları bulur ve temizler.
Malwarebytes oldukça güçlü bir temizleme ve zararlı yazılımlara karşı korunma yazılımıdır.


Malwarebytes ne işe yarar?

Malwarebytes, yukarıda bahsedilen tüm bu zararlılar için koruma ve daha önceden bilgisayarınıza bulaştıysa temizleme imkanı sunar. Malwarebytes gerçek zamanlı koruma sayesinde bu tür zararlıların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller.

İletişim
https://wa.me/908503083779
Forum Dışı İletişim
Whatsapp: 0850 308 3779
Telegram: @marleytr
Website : www.marleymedya.com
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top