Öneri Altın Yumurtalayan İle Tavuk Al Yumurta Üret Sat Oyun Oyna Gerçek Para Kazan (1 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0


Site 6.9.2016 tarihi itibariyle yayın hayatına girmiştir.

Oyunun Amacı: Tavuk alıyorsunuz,yumurta üretip satıyorsunuz.

Yatırımsız Para Kazanmak mı İstiyorsun, Hemde Oyun Oynayarak Altin Yumurtlayan Tavuklar Oyunu hemen üye ol fırsatı kaçırma.. .!!!.

Oyun Nasıl Oynanır:
Sadece tavukları alıp ürettikleri yumurtaları satmanız yeterli. Altın yumurtlayan tavuklar para kazanma mümkündür. Diğer çiftlik oyunları gibi bu oyunda kullanıcılarına gerçek para kazanma imkanı veriyor. Depo sınırı olmadan daha hızlı ve rahat para kazanabilirsiniz. Elmas toplayarak gerçek para kazanabilirsiniz. Yeni bir oyun ve kullanıcısı az olduğu için referans sistemi ile oyunun en çok kazanan ilk kullanıcılarından biri olmanızı tavsiye ediyoruz. Oyuna kayıt olduğunuzda 2400 altın hediye geliyor. Bu altınlar ile 8 tane beyaz tavuk alabiliyorsunuz. Referans sistemi ile sizin referanstan kayıt olup altın kazanmaya başlayan kullanıcıların kazandıklarının %10’unu siz de kazanabiliyorsunuz.

10000 tane elmas 1 lira ediyor. 1100 altın karşılığında 1000 elmas kazanabiliyorsunuz. Depo sistemi olmadığı için referans sisteminden gelen kazançlar ile günlük 10 ila 50 lira arasında para kazanabiliyorsunuz. Altın yumurtlayan tavuklar ile para kazanabilirsiniz. Oyun oynayarak para kazanma sistemlerine kayıt olup her oyundan günlük düzenli kazanç elde edebilirsiniz.

Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : Altin Yumurtlayan Tavuklar Oyunu
Referansız Link : Altin Yumurtlayan Tavuklar Oyunu
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top