Önümüzdeki 10 Yılda İnternetten 1 Milyon Dolar Para Kazanma Yöntemi (2 İzleyici)

SenatorTR

Üye
Katıldı
Mesajlar
6
Kredi
0
TB5mj9.png



MYİYO NEDİR?
Myiyo, Almanya Düsseldorf merkezli bir araştırma anket sitesidir. 10 yıldan uzun süredir ülkemizde de faaliyet gösteren siteden anket doldurarak para kazanabilirsiniz. Site hakkında bilinmesi gereken anket, para kazanma, ödeme kanıtı, para çekme, güvenilir mi gibi birçok detayı ele alacağız. Bu yazıyla birlikte bu anket sitesi para kazandırıyor mu, uğraşmaya değer mi anlamış olacağız. Sizde myiyo anket konusunu işlediğimiz bu yazıyı beğenip paylaşarak daha fazla kişinin bilgilenmesini sağlayın.



Myiyo Nasıl Kazanırsınız ?
Myiyo ankete üye olduktan sonra karşımıza çıkan anketleri düzgün bir şekilde doldurarak myiyo anket sitesine katılmış oluyorsunuz. Ardından doldurmuş olduğunuz bilgiler doğrultusunda size yeni anketler gelir ve bu anketlerden de ankete göre puanlar kazanırsınız. Myiyo anket sitesinde 1.000 puan 1 Euro'ya karşılık gelmektedir. Myiyo'da ilk üye olduğunuz zaman size vermiş olduğu anketleri doldurarak 2.000-3.000 civarında puan kazanırsınız. Ayrıca her doldurduğunuz anket başına 500 ila 10.000 puan kazanabilirsiniz. Puanlarınız 20.000 olunca da paranızı çekebiliyorsunuz. Bu arada anketleri doğru ve düzenli bir şekilde doldurursanız Myiyo size daha fazla puan veren anketleri yollayacaktır. Dolayısıyla daha fazla kazanabilirsiniz.


fZzDbC.png



Ödemeler 20 Euro tutarında puan birikince yapılmaktadır. Kesinlikle güvenilir, emeğinizi boşa harcamayacağınız bir sistemdir.


Myiyo Güvenilir Mi?
Söz konusu site, para kazanmak isteyenler için son derece güvenilirdir. Bunu söyleyebiliyorum çünkü internette bu siteden para kazananların ödeme kanıtlarını görebiliyoruz. Aşağıya bunlardan bir tanesini ekledim. Gördüğüm kadarıyla ödeme alamıyorum diyen kimse yok, yani site son derece güvenilir ve ödeme yapıyor. Tek sorun ödeme alt limitine (20 EURO) ulaşmak biraz zor. Ödemenizi çekmek için çeşitli yollar var. Bunlardan biri Paypal ama ülkemizde kapalı. Para çekme için geriye tek seçenek kalıyor o da banka havalesi. Profilinize banka hesabınızı tanımlıyorsunuz ve ödemenizi bu şekilde alıyorsunuz.


201702160244245c1.png






Myiyo’yu Ziyaret Etmek İçin Tıklayın
 
Son düzenleme :

OneHediye

Üye
Katıldı
Mesajlar
21
Yaş
28
Kredi
0
anket sitelerinden para ancak yemek parası kadar oluyor. ugrasmaya degecek ve eziyeti cekilecek bir iş değil.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top