Backlink Nedir? Nasıl alınmalı? (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Merhabalar,

Baya zamandır bu tür konular çoğalmış durumda damlakaraman.com'dan alıntıladığım makaleyi okumanız sizin için kolay çözümlere yol alacağını umuyorum.

Backlink Nedir;
Backlink terimi bir sitenin başka siteden almış olduğu bağlantılara verilen isimdir. Bu bağlantılar text şeklinde de olabilir görsel şeklinde de. Geçmiş dönemlerde footer kısmından alınan backlink kaynaklarının faydası olmaktaydı. Günümüzde ise tanıtım yazılarının içinden verilen link çıkışlarıyla yapılan backlink çalışmalarının daha çok faydası gözlemlenmiştir. Tanıtım yazısının yanı sıra görsel banner backlink kaynaklarını da tercih edebilirsiniz.

Backlink Nasıl Yapılır;
Backlink bir siteden tanıtım yazısı yayınlatmanız, footer kısmına metin şeklinde link eklemeniz, banner görseline link eklemeniz, blog yazılarına yorum yazarak web sayfanızı eklemeniz şeklinde yapılabilir. Bu şekilde alacağınız backlink kaynaklarının kimi kaliteli kimi spam olarak derecelendirilir. Backlink eklediğiniz yerlerin gelecekte spam olmayacak siteler ya da sayfalar olmasına dikkat etmelisiniz. Bunun sebebi ise google arama motorunun sürekli algorima değişikliği ve güncelleme yapmasıdır. İlerleyen dönemlerde web sayfalarınızın ceza almamasını istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle kaliteli backlink kaynaklarından backlink alımı yapınız.
Bu yazımızda sizlere backlink ne demek konu başlığı hakkında bilgiler aktardık. Umarım faydası olmuştur.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top