Bing SEO Teknikleri (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Bing SEO Teknikleri

Microsoft’un büyük alt yapı ve özverisi ile hazırlanan arama motoru bing için SEO ipuçları son zamanlarda bana gelen sorular arasında yer alıyordu. Bende bununla ilgili bir makale yazarak sorularınıza cevap vermek istedim.
Google’dan sonra en çok ziyaret edilen arama motoru Bing ile de sitenize ziyaretçi çekebilmeniz mümkün. Aşağıda belirtilen özellikleri uyguladığınz taktirde Bing arama motorundan ziyaretçiler alabileceksiniz.
1. Site yaşı yüksek olan siteleri bing sever. Bu yüzden yaşlı siteler daha üst sıralarda yer alır.
2. Sıralamada en çok değer verilen bir olay ise sitelerin link çıkışlarıdır. Çok link çıkışı olan siteler çöp site konumundadır ve malesef üst sıralara erişemeyeceklerdir.
3. Bing arama motoru önceliği sayfa başlıklarına vermiştir. Bu nedenle sayfa başlıklarınızı özenle seçiniz.
4. Bunlar dışında sitedeki yazıların özgün olması, bing index sayısı bakımından yararlıdır. Bing yaşlı siteler dışında özgün yazılara da oldukça önem vermektedir.
Bu kriterleri zaten sadece bing için değil, Google için de yapıyoruz. Bununla beraber site haritanızı www.bing.com/webmaster Bing Webmaster Araçları‘na girerek yollayınız. Artık bing arama motorundan gelen ziyaretçilerin farkına varacaksınız.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top