bitcofarm ile oyun oynarak para kazanın (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
16
Kredi
0
Bitcofarm oyunu ile Hergün Bitcoin Coin Kazan !! Aylık %100 Bitcoin Kazancı !


Bitcofarm oyunu oyun oynayarak bitcoin kazanacağınız bir oyun sitesidir. Çok basit ve kolay anlaşılır bir oyun olmasının yanında oyundan bitcoin kazanmamız da ayrı bir güzel. Bitcofarm oyununda yapacağımız tek iş günde 1 defa girerek hayvanlarımızın ürünlerini satmak yada kek dükkanı almışsak kek dükkanındaki kekleri satmak. Hem basit hemde kolay anlaşılır fakat oyunda Türkçe dil seçeneği mevcut değil. Fakat "Google Crome" kullanarak oyunu Türkçe'ye çevirebiliyorsunuz.

Bitcofarm oyunu uzun zamandır oyuncularına para kazandıran yurt dışı kaynaklı bir oyundur. Oyunda tavuk ve inek alarak yumurta ve sütlerinden bitcoin kazanabiliriz. Eğer istersek'de kek dükkanı açarak da oldukça yüksek kazançlar elde edebiliriz.

Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Bitcofarm Başlangıç:


Bitcofarm oyununa BURAYI tıklayarak kayıt olduktan sonra size 1 günlük "chicken" veriliyor. Bu tavuk bize 1 yumurtasından yani bir günde 0.001050 BTC kazandırıyor. Oyunda 6 farklı tavuk var ve bu tavukları satın almak için hesap yükselmeniz gerekiyor. Chicken almak için sadece kayıt olduktan sonra 0.025 BTC (Bitcoin) karşılığında satın alabiliyorsunuz fakat diğer tavukları, inekleri ve kek dükkanı açmak için hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor. Bitcofarm oyununda 4 farklı hesap seçeneği var.

Bitcofarm Üyelik Seçenekleri:
bitcofarm.jpg


Üstteki resimde üyeliklerin özellikleri yazıyor. Kısaca bahsetmek gerekirse en karlı olan üyelik çeşidi altın üyelik. Altın üyelik ile oyundaki her şeyi alarak bitcoin kazanabilirsiniz.

Ben üyelikleri değil de üyeliklerdeki değişikliklerin neler olduğunu anlatayım siz size uygun olan üyeliği seçersiniz.



Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Süre: standart üyelik ücretsiz ve sonsuza dek üyeliğiniz standart üye olarak kalabilir. Yeni üyelerin hepsi standart üye olarak başlarlar. Diğer üyelikler ise süresi 30 gündür ve eğer hesabınızı üyeliğiniz bitmeden yükseltirseniz %20 civarında indirim ile yükseltiyorsunuz. Mesela siz altın üyesiniz diyelim. Altın üyeliğinizin 29. yada 30. günündesiniz yani üyelik sürenizin bitmesine çok az kalmış. Eğer süreniz bitmeden uzatırsanız üyeliğin normal fiyatının %20 kadar ucuz bir şekilde yükseltme yapabiliyorsunuz. Bu bütün üyelikler için geçerlidir.

Oran: Oran oyundaki özel bir reklam uygulamasıdır. Bu konuyu biraz aşağı da detaylıca anlatıcam.

Ref Click Oranı: Bu özellikte yine bi üstteki " Oran" ile alakalı ve bu konuyu da yine aşağıda anlatıcam.

Maksimum ROİ Nakit: Bu oran yatırmış olduğunuz paraya göre oyundan en fazla ne kadar çekebileceğinizin oranıdır. Standart üyenin roi oranı %300 yani oyuna yatırmış olduğu paranın en fazla 3 katını çekebilir. Neye yatırırsa yatırsın oyuna para yüklemesi yeterli. Mesela oyuna 1 BTC yatırım yaptınız. Oyundan 3 BTC'ye kadar para yüklemeden para çekme hakkınız var. Altın üyenin ise oranı %800. Yani yatırdığı paranın 8 katı kadarını çekebilir.

Günleri Nakit Arasında: Aslında nakit çekim arasındaki süre desek daha düzgün olur. Google Chrome çevirirken hatalı çevirmiş. Bu kural da örnek vermek gerekirse ben standart üyeyim ve bugün oyundan para çekme talimatı verdim. standart üye olduğum için bir daha ki para çekme talebimi 8 gün sonra verebiliyorum. Yani bugün ben oyundan para çekimi yapmak istedim. 2 -3 gün sonra para çekme talebinde bulunamıyorum. En erken 8 gün sonra para çekim talebi verebiliyorum. Eğer altın üyeyseniz bu süre 5 güne kadar düşüyor. Altın üye ayda 6 defa para çekimi yapabiliyorken standart üye ayda 4 defa para çekimi yapabiliyor.

Tavuk satın alma günü: Bu kural da oyundan alacağınız tavuklara arasındaki süre. Yani bugün oyundan Siyah tavuk aldınız. Eğer standart üyeyseniz 6 gün sonra 1 siyah tavuk alma hakkınız var. Fakat bugün siyah tavuk alıp aynı gün farklı tavuklardan alabilirsiniz ama aynı tavuğu peş peşe alamıyorsunuz. Altın üye olursanız bu süre 3 güne düşüyor. Bu kural kek dükkanı alımlarında da geçerli. 1 kek dükkanı aldıktan sonra en erken 3 gün sonra 1 kek dükkanı alabiliyoruz.

Sevk Yükseltme Bonusu: Bu bonus ile referanslarınızın hesaplarını yükseltirken size gelecek olan komisyonu belirler. Yani siz standart üyesiniz ve arkadaşınızı oyuna sizin referans linkinizden üye yaptınız ve arkadaşınız altın üyelik aldı. Arkadaşınızın aldığı altın üyelik fiyatının %5'i size bonus Bitcoin olarak geçer. Eğer sizde altın üye olsaydınız bu oran %20 olacaktı.

Mevcut hayvanlar: Mevcut hayvanlarda üyelik çeşitlerine göre hangi hayvan alınabilindiğini gösteriyor. altın üye oyundaki her şeyi alabilirken, diğer üyelikler sınırlı hayvan alabiliyor.

Üyelik çeşitler bu kadar arkadaşlar. Şimdi geçelim oyun hakkında diğer bilinmesi gerekenlere.

İstediğiniz üyelik seçeneği ile oyuna devam ediyorsunuz ve üyeliğinize uygun hayvanları alarak bitcoin kazanamya başlıyorsunuz. Oyunda bilmeniz gereken önemli bir kural var.



Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Oyunda para kazanmaya başlamak için oyuna giriş yaptıktan sonra üst menüden 6. sırada olan kırmızı renkli menünün hemen yanında "View Ads" eğer türkçeye çevirdiyseniz " Reklamları gör" yazan sekmeye tıklıyoruz.
bitcofarm-reklam.jpg


bitcofarm-reklam-w.jpg


Şimdi yukarıdaki üyeliklerde " Oran" yazan yeri size aşağıda anlatacağız demiştik. İşte oran yazan yer bu reklamlardan tıklama başına alacağınız bitcoini belirliyor. Altın üye olursanız reklamlardan alacağınız bitcoin 2 katına çıkıyor.



Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!
BitcoFarm Hayvan kazanç Oranları:

Bitcofarm oyununda 6 farklı tavuk var. Bu tavukların kazanç oranları birbirinden farklı. Aylık kar oranı %23 ile %40 arasında değişiklilik gösteriyor. Oyunun en karlı tavuğu altın tavuk %40 kar oranı, en az kar elde ettiren tavuk ise %23 kar oranı ile beyaz tavuk.

Altın tavuk 0.045 Bitcoin karşılığında alınırken 1 ayda 0.063 Bitcoin kazanç elde ettiriyor. Daha fazla kar elde etmek için oyunda toplu tavuk paketleri var. En karlı paket ise altın paket. Altın paket içinde 5 altın tavuk, 2 gümüş tavuk ve 1 bronz tavuk var. Bu 7 tavuk ayrı ayrı almak için normalde neredeyse 15 gün bekleyerek ve 0.327 bitcoin karşılığında alabilecekken. Bunu paket halinde ( Altın paket) aldığınızda 0.245 bitcoin karşılığında alabiliyorsunuz. Neredeyse %40 indirim söz konusu. Dolayısıyla karımızın %40 arttığının göstergesi.




Altın paket alarak 1 ayda elde edeceğimiz bitcoin 0.4512. Yani neredeyse 2 katı bir kar. 1 Ay gibi kısa bir sürede 2 katı kar oldukça yüksek bir kar oranı. Oyun sorunsuz 6 aydır devam ediyor ve ödemeler de anında gerçekleştiğini düşünürsek risk edeceğimiz bu paralarla 1 ayda 2 kat kazanmamız mümkün. Tabi her işte risk vardır sakın sizi zorlayacak yüksek yatırımlarla bu işlere girmeyin. %100 güvenilir de olsa sistem siz tedbiri elden bırakmayın ve yatırım yapacaksanız, yatırdığınız para sizi zorlayacak büyüklükte olmasın.



Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!


Bitcofarm inek kazancı: Bitcoc farmda ilk alacağınız ineğin süresi 10 gündür ve ilk 10 gün düşük bir kar oaranı ile ineğinizin süresi biter. 10 günden sonra 4 farklı seçenek inekten istediğinizi alabiliyorsunuz. En yüksek kazanç oranını günde 3 süt üreten inek veriyor. İnek alabilmek için altın üye olmak zorundasınız.







Bitcofarm kek dükkanı kazancı: Bitcofarmda kek dükkanı yüksek yatırım yapacak olanlara sadece kek dükkanından 1 ayda %23 kar oranı veriyor. alacağınız bir kek dükkanında 1 ayda %23 kar elde edebilirsiniz. Kek dükkanı alabilmeniz için altın üye olmak zorundasınız.



Bitcofarm Bonus "Chicken" (Bitcoin) Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Bitcofarm hakkında anlatacaklarım şimdilik bu kadar arkadaşlar. Yurt dışı kaynaklı güvenilir bitcoin kazanma oyunu olan bitcofarm oyunu ile yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca dediğimiz gibi oyunda aktif olarak reklamlara tıklayarak ta yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

refsiz link :http://bitcofarm.com/
 

pixelpazar

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Teşekkürler turkmaxi şu üye olurken yaptığınız kolaylık için
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top