Black Desert Scripti Nette Ilk Bizde (1 İzleyici)

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
Merhabalar geri dönüş şerefine birde bu oyunu sunuyorum.
Black-Desert-Offline-10.PNG


Videolu Anlatım


Server:https://drive.google.com/file/d/1XZKlQuMrwl1K2lRvVfdx_eoP-oZvEOvm/view
Client:https://docs.google.com/document/d/17vPK33c9HNHLcQDiiBU-KZixJuHO8NzUPB9cRNRqvFQ/edit

Rar Şifreleri:loukoala.blogspot.com

BLACK DESERT REMASTER DÜZELTME KURULUM TALIMATLARI

1. Oyunu indirin, D sürücüsüne çıkarın (dosya yolu D:\ServerBDONew ). Veya herhangi bir yerde bırakın. Sunucu hataların çoğunu düzeltildi. Normal Okçu karakterini oynayabilir. Bu sunucu biraz kafa karıştırıcı şekilde yapılandırılmalıdır. Not: Test etmek ve çalışıp çalışmadığını görmek için önce sunucuyu indirmelisiniz. İstemci 30GB | Sunucu 3 GB olması lazım.

2. Oyunu çalıştırmak için bilgisayarınıza bir sanal ağ kartı ( Microsoft Loopback Adapter ) yüklemeniz gerekir ki bu da kurulumu oldukça kolaydır. Nasıl kurulacağı, Google'da arama yapabilir veya " [3] Guide Install Card Loopback Adapter.bat " dosyasını " \ServerBDONew\Install " klasöründe çalıştırabilir ve otomatik olarak kurulum kılavuzu web sitesine gider. Veyahıt sunucu firmanızla konuşarak onlar size yol bulabilir.


Gerçek makinede 3. Kontrol Paneli → Ağ ve Internet → Ağında sağ tıklayıp → Bağlantılar gidin döngü bağdaştırıcısı ağ ve Özellikleri → Değiştir seçeneğini IPv4 için 192.168.1.99

4. " [1] jdk-14.0.1_winx64.exe " dosyasını " \ServerBDONew\Install " dizinine kurun . Yeni oynanabilir Sunucu için Java 14'e ihtiyacınız var . Java_Home yolunu ayarlayın (View in [2] HD SET JAVA_HOME ) ayarlanmalıdır, Sunucuyu çalıştıracaktır.

5. Sunucu verilerine bağlanmak için " [4] NavicatPremium15.0.20.LouLx.7z " yükleyin . Sıkıştırılmış dosyayı açın ve normal şekilde kurun (Bu klasörde bir cr*ck dosyası var)

6. " ServerBDONew " klasörüne gidin ve " [1] DataBase.bat " dosyasını çalıştırın . Ardından yeni kurduğunuz Navicat 15'i açın. " Bağlantı " düğmesine tıklayın → " MongoDB... " öğesini seçin → BD Adı | 27714 Bağlantı Noktasını düzenle → Tamam'a tıklayın. " ServerBDONew\Install\[5] DB " klasörüne gidin " bdoOLD.sqlite3 " dosyasını Navicat'e sürükleyin . " [1] DataBase.bat " öğesini kapatın . Böylece sunucu yapılandırması tamamlandı.

7. Dosyayı çalıştırın " [1] DataBase.bat " → " [2] Login Server.bat " → " [3] GAME SERVER.bat " → GameServer penceresinin " Sunucu xxx milisaniyede yüklendi( s). "Oynamak sorun değil.

8. İstemci klasörüne gidin ve oyuna girmek için " BDO Launcher.exe " dosyasını çalıştırın . Herhangi bir hesap adıyla oturum açın. Sunucu sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturur.

9. Dili İngilizce olarak değiştirmek istiyorsanız, " LangENG.7z " → Her şeyin üzerine yazmayı seçin. (Vietnam dili de)

10. GM'yi ayarlayın, Navicat → BD → LoginServer → Hesap → AccessLV sütununa gidin , 4'e ayarlayın → Nakit sütunu , mağaza satın almak için altın paradır

11. GM komutu, " D:\ServerBDONew\Install " klasöründe " GM Command.txt " dosyasını görürsünüz . " Item.txt " dosyası sadece birkaç basit öğeye sahiptir. Öğe Kimliğini burada bulun ( https://bdocodex.com/us/ )

12. Dili değiştirmeniz için ilerde nerelerde düzenleme yapacağınızı anlatacağım detaylı şekilde istiyorsanız seri yorum gelmesi lazım.

13. "D:\ServerBDONew\gameserver\bin\configs" klasöründe Exp, Drop rate, vb... düzenleyerek ayarını yaptıktan sorna kaydediniz.

Ve artık oyununuz Hazır.
 
Katıldı
Mesajlar
36
Yaş
18
Kredi
0
Elinize sağlık.Virüs total ekleyin
 

merthex

Üye
Katıldı
Mesajlar
6
Yaş
34
Kredi
0
Eline sağlık
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top