Chrome'a "Ok Google!" (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Google, açık kaynak kodlu tarayıcısı Chromium'da sesli arama yapmak için "OK Google" isimli sesli arama aracını kullanıma açtı. OK Google, tarayıcı ekranında sesli arama ikonuna dokunmadan, sadece sesle komut vererek sesli arama özelliğini aktive eden bir araç. Kullanıcılar, sesli arama yapmak için sadece "OK Google" şeklinde sesleniyorlar ve Google sesle arama yapma özelliğini açıyor.

OK Google ayrıca "incognito" modunda da arama yapabiliyor. Bu modda kullanıcıların arama kayıtları tutulmuyor. Böylece kullanıcıların eskiden ne aramış olduğu görünmüyor.

Chromium'da bu özelliğin ortaya çıkması, Google'ın yakında OK Google aracını popüler Chrome tarayıcılarda da kullanabileceği ihtimalini doğurdu. Bu ihtimal gerçekleşirse, PC'lerin tamamen sesle yönetildiği çağın başlangıcı olarak kabul edilebilir. Ancak Google şimdilik bu ihtimalin gerçek olmasının biraz zaman alacağının altını çiziyor. Yani yakın tarihte PC'ler üzerinde Google imzalı sürekli açık bir sesli arama özelliği bulmayı beklemeyin..
 

Bu konuyı kimler okuyor

  Benzer konular Forum Tarih
Google 0 918

Benzer konular

Top