Döküman Sitesi scripti (1 İzleyici)

Ftzalim

Üye
Katıldı
Mesajlar
139
Kredi
0
Yeni bir script daha sizler için üretildi.

Basitçe anlatmak gerekirse büyük sitelerin, programların veya uygulamaların döküman sayfaları olur. Bu sayfalar da ilgili ürün, yazılım vs. ile ilgili bilgiler kategoriler halinde yayınlanmakta ve ziyaretçi için bilgi sağlamak amaçlı yapılmaktadır. Scriptimizin kullanım amacı da tam olarak budur.

Projeniz için bir döküman sayfası hazırlamak ile vakit kaybetmek yerine hazır scriptimizi indirip kolayca işinizi halledebilirsiniz.

Ayrıca yeni bir sistemi de devreye almış bulunmaktayız. Scriptimiz de script kurulum sihirbazı bulunmaktadır. Scripti indirip hosting alanınıza atıp çalıştırdığınız da karşınıza direk kurulum sayfası gelecektir. Gerekli veritabanı bilgilerini doldurduktan sonra script kullanıma hazır hale gelmiş olacaktır. Script kurulum sihirbazı ile ilgili geri dönüşlere göre diğer scriptlerimize de entegre edilecektir.

Not : Script Kurulum Sihirbazı local ve sunucu ortamında test edilmiştir. Herhangi bir soruna rastlanmamıştır. Eğer tespit ettiğiniz bir sorun var ise lütfen iletişim sayfamızdan bize ulaşınız.


 

Ftzalim

Üye
Katıldı
Mesajlar
139
Kredi
0
Katıldı
Mesajlar
84
Yaşadığın yer
Bozüyük
Kredi
0
Katıldı
Mesajlar
16
Kredi
0
başarılar beğendim
 

Seomaster

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Paylaşım için teşekkürler.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top