Öneri E-Ticarette Satış Nasıl Arttırılır? (2 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
E-ticaret günümüzün en karlı işlerinden bir tanesidir. Yine de e-ticaret yapan kişiler artan rekabet ortamında zorluklar yaşayabilmektedir.Yeni açılan bir sitenin reklama ve SEO çalışmalarına ihtiyacı vardır. Sitenize ziyaretçi çekmek ya da üyelik kaydı için ilk etapta bazı avantajlar sunmalısınız.

İnsanlar internette uygun fiyatlı ya da bedava ürün peşinde koşarlar. Bu normal hayatta da böyledir ama internette çok daha fazladır. Ufak ya da küçük bir kampanyaya ihtiyacınız olacaktır. Aksi takdirde insanlar alışkanlıklarını bırakıp yeni bir siteye geçmezler. Bunun tek istisnası tamamen yeni bir alanda iş yapmaktadır ki bu internette çok zordu.

business-4611105_960_720.jpg

E-ticaret Reklam Yöntemleri​

E-ticaret sitelerinin zorlu bir macerası olsa da bir konuda daha rahattırlar. İnternet reklamlarının maliyeti daha düşüktür. Dolayısıyla düşük maliyetli reklam yaptırabilirsiniz.

Satış Ortaklığı​

İster küçük ister büyük çaplı bir site olun satış ortaklığı reklam veren için ciddi anlamda avantajlı bir sistemdir. Sadece satış üzerinden komisyon ödersiniz. Başarısız reklamlar için ödeme yapmazsınız.

Tanıtım Yazıları​

Bir e-ticaret sitesi satışa yönelik stratejik oluşturmalı ve buna uygun sitelere reklam vermelidir. Ürününüze uygun kitlesi olan sitelere direk tanıtım yazısı verebilirsiniz.

Sadakat ve Tavsiye Programı​

Bu sistemin diğer adı ödül programıdır. Güzel tarafı hem mevcut müşterinizi elinizde tutmanıza hem yeni müşteriler gelmesine yarar. Üyeler yaptığı alışverişlerde ve onların tavsiyesi ile gelen yeni üye kayıtlarında puan kazanırlar. Bu puanları istedikleri zaman indirime dönüştürebilirler.


E-ticaret Satış Arttırma Yöntemleri

En kolay e-ticaret kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle yapılır. Bu sebeple tedarikçinizi iyi seçmelisiniz. Bunun dışında her E-ticaret sitesinin satışlarını arttırmak için yapması gereken bazı çalışmalar vardır.

Yerel SEO​


Bulunduğunuz şehre ya da bölgeye uygun olarak yapılan Arama motoru optimizasyonudur. Nerede etkinseniz o bölgeden trafik almanızı sağlar. Satışlarınıza ciddi anlamda fayda sağlayacak bir çalışmadır.

Rehberlere Kayıt​


E-ticaret sitenizi yerel ve ulusal rehberlere kaydetmeniz gerekiyor. İnternette çok sayıda rehber sitesi vardı. Bu yüzden bir hayli çalışmanız gerekebilir.

E-posta Pazarlama​

Satış için iyi bir e-posta listesine ihtiyaç var. Bu e-posta adreslerini kişisel size kendi istekleriyle vermiş olmalıdırlar. İnsanları sitenize kaydolması için teşvik etmeli ve e-posta gönderim izni almalısınız. Gerekirse ek avantajlar sunabilirsiniz. Satış e-postaları son derece önemlidir.
 
Son düzenleme :
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
34
Kredi
0
İnstagram da satış sayfam var .. verdiğiniz bilgiler gerçekten çok değer li.. satışlarımı artırmak sayfamı geliştirmek için bu bilgileri kullanacağım..
 
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
34
Kredi
0
E ticaret konusu gerçekten son zamanların trendi olmuş durumda. İnsanlar artık İnternet üzerinden araştırarak kolay bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Ben kendimde bir satıcıyim. Verdiğiniz bilgiler ile dahada iyi bir satıcı olacağım tesekkur ederim
 

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
E ticaret konusu gerçekten son zamanların trendi olmuş durumda. İnsanlar artık İnternet üzerinden araştırarak kolay bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Ben kendimde bir satıcıyim. Verdiğiniz bilgiler ile dahada iyi bir satıcı olacağım tesekkur ederim
Her zaman zirvedeydi e ticaret o kadar yere boşuna verilmiyor sonuçta reklamlar
 
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
25
Kredi
0
Günümüzde bu bilgilendirici sitelere çok ihtiyaç var bazı bilmeyen arkadaşlar e ticaret hakkında bilgi sahibi olabilirler. Böylece mantıklı ve güçlü adımlar atarlar.
 

Gulsum

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
37
Kredi
0
Teknolojik gelişme ve son iki yıldır corona virüs salgını yüzünden sanal alış veriş artışında oldukça yükseliş gerçekleşmiştir. Bir taraftan bu durum kolay erişim sağlarken bazı olumsuzluklara da neden olmaktadır
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top