Easymoba Unity3D Server-Client Dosyaları (1 İzleyici)

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
EasyMOBA, MOBA'nızı kullanarak oluşturabileceğiniz hazır bir Birlik şablonudur. Her iki istemci ve sunucu verileri klasörlerden okur. Kahramanları, yaratıkları, yeni kahraman seviyelerini, yeni haritaları, sadece bu klasörleri düzenleyen yeni oyun modlarını ekleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için, Belgelendirme / Content.html Ayrılmış istemci ve sunucu Ekleme'ye bakın
. Sunucu mekaniği yapar, oyun istemcisi taklit eder. Tüm oyun oturumları (tek oyunculuda bile) sunucu tarafında çalışır. Tüm oyun oturumları (exe instancing yok) sunucuda özel hafif ağırlıklı çarpışma algılama sistemi ve yol bulma ile yönetilir. Unity'nin UNet'in Unity 2018.4 ile kullanımdan kaldırılacağını duyurmasından sonra, bu projeyi gizli tutmanın anlamı yok.
Kodlama becerileri ile EasyMOBA ile her şeyi oluşturabilirsiniz. Örneğin; CameraScript.cs & AgentInput.cs dosyasını düzenleyerek saatlerce Üçüncü Şahıs Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu oluşturabilirsiniz, ayrıca Co-op modları, Singleplayer modlarını EasyMOBA ile bile yapabilirsiniz, ancak tüm oyun mekaniği, tek bir oyuncu üzerinde bile olabilir EasyMOBA ile yapılan oyun internet bağlantısı gerektirir.

İndir GitHub : https://github.com/nidaynere/easymoba

İndir Client- Server: https://drive.google.com/drive/folde...ltRcsNO3RpGaAA

EasyMOBA en azından Unity2017.3 gerektirir

Videolar İçin:
https: // www .youtube.com / watch? v = oM9uE_8BT9Q
https://www.youtube.com/watch?v=cVws7XwNPno
https://www.youtube.com/watch?v=ZkPfjwsu6dY
https://www.youtube.com/watch?v=2vhZQt4IX-c
https://www.youtube.com/watch?v=xtMKkCyThu8
 
Katıldı
Mesajlar
5
Yaş
20
Kredi
0
Güzel Paylaşım
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top