Facebook: Sahte Hesaplar Bitecek (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Facebook kullanıcı artışını daha sağlıklı hale getirebilmek için sahte hesaplara açtığı savaşı sürdürüyor. Son zamanlarda gerçek isim soy isimler ile açılmayan hesapları karantina altına alan Facebook, “Gerçek adınız olmadığı anlaşılıyor, size gerçek adınızı ve soyadınızı kullanmanızı öneririz.” şeklinde bir uyarı çıkarmaktadır.

SÜRÜCÜ BELGESİ, PASAPORT veya KİMLİK RESMİ GÖNDERMEK ZORUNLU!


Alt alanda ise Facebook yöneticilerine resmi belgelerinizin fotoğraflarını gönderebileceğiniz bir alan çıkıyor. Facebook sizden hesabınızı doğrulamak için sürücü belgesi, kimlik veya pasaport talep ediyor. Bu talebi yerine getirdiğiniz takdirde ise hesabınızı geri alabileceğinizi iletiyor.

Özellikle soy ismini kullanmak istemeyen kullanıcıların hesapları da büyük tehlike altında gibi gözüküyor. Facebook’un bu talebi gizlilik haklarına aykırı olarak gözükse de alternatif bir yöntem uygulanması için günde binlerce mail alıyor.

DÖNÜŞ GEÇ OLUYOR!

Facebook tarafından talep edilen bu donelerin gönderiminden sonra dönüşlerin çok geç olduğu da ayrı bir şikâyet konusu oldu. Facebook tarafından ise bu durum hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top