Facebook'ta Silinen Mesajları Geri Getirin ! (1 İzleyici)

  • Thread starter YooPs
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 2K

YooPs

Üye
Katıldı
Mesajlar
32
Kredi
0
facebook-kullaniminizi-bu-eklenti-sinirlandiracak.jpg



Facebook hesabınızda silinen mesajları nasıl geri getireceğinizi bu yazımda sizlere detaylı bir şekilde anlatacağım.

Öncelikle hesabımıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki ok işaretine tıklıyoruz. Açılan menüden Ayarlar‘ı seçiyoruz.



rMlkn7.png



Daha sonra açılan sayfada Genel Hesap Ayarları‘nı göreceksiniz. Orada en altta Facebook verilerinin kopyasını indir diye bir link göreceksiniz, ona tıklayın.


0nM6d8.png



Açılan sayfada Facebook hesabınızın tüm yedeğini alabileceğiniz bir Arşiv dosyasına ulaşacaksınız. Fotoğraflar, Videolar, Mesajlar, Arkadaş Listeniz gibi tüm hesabınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-6.jpg



Arşivi İndir‘e tıkladıktan sonra Kişisel Arşiviniz oluşturulacaktır diye bir bildirim geliyor.


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-3.jpg




Aynı anda Facebook hesabınızda kullandığınız mail adresinize de bir mail geliyor arşivinizin hazırlandığına dair. Dolayısıyla eğer böyle bir şey talep etmediyseniz güvenlik açısından mutlaka aksiyon almanız gerekir


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-4.jpg




Yaklaşık 1 dakika sonra Arşivinizin hazır olduğuna ve indirebileceğinize dair bir mail daha geliyor Facebook’tan. Orada gönderilen linke tıklayarak indireceğiniz sayfaya yönlendiriliyorsunuz.


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-5.jpg




Linke tıkladıktan sonra aşağıdaki sayfaya geleceksiniz ve oradaki butona tıklayıp bilgisayarınıza zip formatında dosyayı kaydedebilirsiniz.


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-61.jpg



Mesela benim Facebook arşivim 72 MB boyutundaydı. Bu boyut hesabın büyüklüğüne göre değişebilir. İnen zip dosyasını açtığınızda içerisinde Tıkladığınız reklamlar, arkadaş listeniz, katıldığınız eventler, fotoğraflarınız, videlolarınız, notlarınız gibi bir çok şeyi görebilirsiniz.


facebook-silinen-mesajlari-geri-getirme-8.jpg



 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top