Facebook'tan Sarhoşluk Tespiti (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
763
Yapay zekâyı her geçen gün bir adım öteye taşımaya çalışan Facebook mühendisleri bu seferde, paylaştıktan sonra pişman olacağınız karelerin önüne geçerek sizlere faydalı olmayı amaçlıyor. Bu sistem sayesinde insanların alkollü olup olmadıklarını tespit edecek Facebook normal halleriniz dışındaki paylaşımlarınızda size “Emin misiniz?” diye bir soru soracak.

Sorunun detaylarını araştırdığımızda önemli kişileri de ekleyecek olan Facebook örneğin Annenin ve İşveren kişinin bu fotoğrafı görmesini istediğinden emin misin? Şeklinde uyarı verecek. Dijital asistan kuşunda sürekli geliştirmeler yapan Yann LeCun Facebook bünyesinde böyle bir proje olduğunu doğruladı. Birçok Facebook kullanıcısı tarafından onay olan özelliğin ne zaman kullanıcıların deneyimlerine sunulacağı da merak konusu oldu.

Bazı kullanıcılar ise bu özelliğin seçmeli olması konusunda ısrarcı. Durumlarda Tespit Edilecek Yapay zekâ gelişimlerinin bir sonraki aşamasında ise durum paylaşımları hedef alınıyor. Arkadaşlar arası iletişimi de daha güçlü ve sağlıklı hale getireceklerini açıklayan Facebook mühendisleri Facebook kullanıcılarının ileride pişman olacağı paylaşımlar yapmasının önüne geçmeyi planlıyorlar.
 
Son düzenleme :

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top