Galaxy S5′te Yer Alan ‘Booster ve Çocuk Modu’ Galaxy Note 3 için Yayınlandı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Samsung, 2014 yılı üst düzey akıllı telefonu Galaxy S5’te yer alan kimi yazılımsal özellikleri diğer telefonlara sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S4 LTE modeli için Çouk Modu ve Knox güvenlik uygulamasının 2.0 numaralı sürümünün dağıtımı başlandı. Benzer yenilikleri getiren yeni bir güncelleme bu defa Galaxy Note 3 için yayınlandı.
Amerika’nın önde gelen mobil operatörlerinden T-Mobile’ın Kies ve OTA aracılığıyla dağıtımını sağladığı 30MB büyüklüğündeki güncelleme Çocuk Modu özelliğini Galaxy Note 3 kullanıcılarına getiriyor. Samsung’un çocuklar için oluşturduğu bu uygulamada ebeveynler oluşturdukları pin kodu sayesinde çocukların telefonda yararlanabileceği içerikleri seçebiliyor. Çocuk Modu’nda ayrıca çocuklar için geliştirilen bir de uygulama mağazasına yer veriliyor.

Yazılım güncellemesinde yer alan bir diğer yenilik ise Booster (güçlendirici) özelliği oldu. Güçlendirici, Wi-Fi ve aynı zamanda mobil veri bağlantısını aynı anda kullanarak büyük dosyaların indirme hızını artıran bir özelliktir.

Android 4.4 KitKat tabanlı Kies ve şebeke üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemenin önümüzdeki günlerde uluslararası Galaxy Note 3 için yayınlanmasını bekleniyoruz. İlerleyen süreçte ise Samsung’un Galaxy S5′te yer alan TouchWiz Magazine kullanıcı arayüzünü Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 sahipleriyle buluşturması bekleniyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top