Geniş çaplı Çiftlikbank Girişimi. Ayrıntılar konuda (1 İzleyici)

Halil

Üye
Katıldı
Mesajlar
17
Kredi
0
Herkese merhaba. Çiftlikbank sistemi için yeni bir girişimde bulunuyoruz. Turkmaxi üyelerinin birbirlerine referans olarak karşılıklı kazanç elde etmesi için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Çiftlikbank'ı bilmeyenler için kısaca açıklayayım, sanal çiftlik yönetiyorsunuz, hayvanlarınıza yem alarak hayvanlarınızı besliyorsunuz ve sonuçta deponuzu dolduruyor ve deponuzu boşaltarak altın elde ediyorsunuz. Altınları hayvan almak için kullanarak saatlik üretim miktarınızı arttırıyorsunuz. Saatlik üretiminiz arttıkça geliriniz de artıyor. TL cinsinden gelir elde edebiliyorsunuz.

Bu konuyu buraya açma sebebime gelecek olursak, böyle bir imkan varken üyeler de karşılıklı olarak fayda sağlar, gelir elde ederiz.

Barracuda ile birlikte bu sisteme başladık, referans linkiyle üye olursanız kendiniz gelir elde ederken biz de gelir elde edeceğiz, site ve kişisel giderlere harcayacağız. Gelir elde etmek uzun soluklu bir işlem. Bu konuda kendisine güvenen kişiler için referans linkini paylaşıyorum.

Sistem hakkında sorusu olan var ise bu konu altından sorabilirsiniz.

Üye olmanız gereken link:
https://tr-1.ciftlikbank.com/index.html?ref=1QWI4Y

Referans linkinden üye olan buraya bildirirsin, ben de sistem üzerinden takip edip tavsiyelerde bulunacağım.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,903
Yaş
39
Kredi
767
Arkadaşlar sistem gayet kolay ve zevkli.Tasarım olsun oynanış olsun uzun uzadıya işiniz yok günde 3-4 sefer 1 dakikaınızı ayırsanız rahatlıkla para kazanabilirsiniz
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top