Öneri Hem Eğlenip Hem Para Kazanabileceğiniz Siteler (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
İnternette ödül veren, kar paylaşımı yapan hatta içerik içim ödeme yapan çok satıda site mevcuttur. Bu siteler sayesinde hem eğlenebilir hem de ufak ücretler kazanabilirsiniz.

Bu tarz sitelerden düzenli gelir elde etmek pek mümkün değildi. Ama size uygun siteyle ek gelir kazanabilirsiniz. Bir sosyal medya bağımlısı ya da oyunlara aşırı düşkün biriyseniz size çok uygun siteler var diyebilirim. Youtube’ta zaman geçirmeyi sevenlere de çok uygun seçenekler var.

Son dönemde internetten para kazanma konusunda görev siteleri bir hayli yaygınlaştı denilebilir. Dünde 20 dakika görev yaparak para ya da kripto kazanılabiliyor. Sermayesiz para kazanma isteyenlere çok uygun işler var.

Womplay

Womplay yarışmalar sunan ve ödül kazanmanızı sağlayan bir sitedir. Hem mobilde hem bilgisayarda oynayabileceğiz oyunları vardır. Eğer yarışma kazanırsanız ufak para ödülleri de alabilirsiniz. Ben zaten oyun seviyorum ve oynuyorum derseniz bu siteye üye olabilirsiniz. Günde üç-dört saat oyun oynayan biriyseniz bu iş tam size göre denebilir.


Webtalk


Webtalk kullanıcılara ödül kazandıran bir sosyal medya sitesidir. Etkileşim, üye tavsiyesi ve içerik kalitesi üzerinden bu puanları kazanırsınız. Daha sonra bu puanları paraya çevirebilir, banka hesabınıza çekebilirsiniz. Webtalk aynı zamanda çok sayıda yardım derneğini de desteklemektedir.


Covoco


Bir diğer çok eğlenceli ve yararlı sitemiz Covoco’dur. Ses sanatçılarının serbest çalışabilmesini sağlar. Ancak tek ödeme yöntemi olarak şimdilik paypal’ı kullanıyorlar.

Satorify


Satorify kripto ile ödeme yapan bir görev yapma sitesidir. Video seyretmek ve oyun oynamak gibi görevleri vardır. Kripto kazanmak isteyenler için uygun bir sitedir. Yaptığınız görevlerde CLM kazanıyorsunuz. CLM’yi daha sonra Bitcoin, Etherium, dolar ve hediye kartına dönüştürebiliyorsunuz.

Yamgo


Bir diğer kripto kazandıran görev sitesi Yamgo’dur. Reklam izlemek, oyun oynama, anket doldurmak gibi görevlerle kazanabilirsiniz. Bir altcoin olan HBAR ile ödeme yapmaktadır.

Permission


Permission sattığı kullanıcı verilerinden kullanıcılara kâr payı veren bir sitedir. Ödeme yöntemi olarak ASK isimli kendi kripto parasını kullanır. Biriktirdiğiniz ASKlar ile mağaza bölümünden alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ASK’lar dolara ya da hediye kartına da dönüştürülebilir.
 

zehiriz

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
26
Kredi
0
Yaklaşık 2 haftadır bende böyle bir site kullanıyorum. İsmi Paramolsun. Kullanımı çok basit ve görevleride vcideo izlemek, canlı yayın izlemek gibi eğlenceli şeyler. Ben gayet meemnunum size de tavsiye ederim. Çok büyük paralar kazanmak için çok uğraşmalısınız. Görevlerin verdiği paralar düşük.Görevlerde bu oranda kolay. Eğlenmek ve birazcık da para kazanmak arayışındaysanız iyi bir site.
 

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
Rollercoini listede görememek üzdü
 
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
44
Kredi
0
En çok bu zamanda merak edilen konu diyebilirim.İnternetten para kazanma yöntemlerini.Ek gelir elde etmek isteyen çoğu kişi bu yola başvuruyor.Hangisi güvenli hangisi değil araştırıyor.Çok başarılı bir anlatım ve faydalı bilgiler verilmiş.Teşekkürler.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top