Instagram Keşfete Çıkma 2021 (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765

Instagram Keşfete Çıkma 2021​

Instagram ilk bizlerle buluştuğu güne göre birçok farklı özelliğe sahip. Keşfet de bu özelliklerden bir tanesi. Instagram’ın kendine ait algoritması yapılan paylaşımlar arasından bir seçim yaparak paylaşımların keşfet kısmında çıkmasını sağlıyor. Tabi ki profiller için bu son derece önemli. Çünkü keşfet kısmında bir anda binlere kişi profili görüntüleyeceği için takipçi sayısında ciddi bir artış yaşanabilir. Instagram keşfete çıkma 2021 senesinde biraz daha zor bir hale geldi. Başarılı olmak için algoritmaya uygun adımların büyük bir kısmının atılması gerekli.

Paylaşımların Özenli Bir Şekilde Yapılması Şart​

Paylaşımları bir pazarlık aracı olarak görmek zorundasınız. Paylaşımlarınızın her zaman özenli ve dikkat çekici olması şart. Eğer insanlar gönderinizi merak etmezse ya da ilgi çekici bulmazsa onunla etkileşime girmezler. Bu durum da keşfet kısmında çıkmanızı zorlaştırır.

Hedef Kitlenizi Uyarın​

Paylaşımların ne ile ilgili olduğunu bir şekilde belirtmeniz gerekli. Eğer kediniz ile ilgili bir video paylaşmışsanız ve bunun keşfet kısmında çıkmasını istiyorsanız çeşitli etiketler ya da emojiler ile paylaşımın kediler ile alakalı olduğunu göstermeniz gerekli.

Açıklama Kısmını İyi Kullanın​

Instagram keşfete çıkma 2021 senesinde açıklama kısmı ile doğran ilişkili. Açıklama kısmını boş bırakarak keşfet kısmında çıkmanız çok düşük bir ihtimal. Açıklama kısmını doğru kelimeler ile kullanmanız çok önemli. Ancak bu kısmı etkili bir şekilde kullanmak isterken etikete boğmamanız gerekli.

Etiket Kalabalığından Uzak Durun​

Geçmiş dönemde birçok farklı etiketi yakalayabilmek keşfet kısmında çıkmak adına önemliydi. Ancak bu durum değişti. Instagram keşfete çıkma 2021 algoritmalarına göre etiket bolluğunu uygun bulmuyor. Etiket kullanmanız gerekli ancak bunun sayısı 3-5 aralığında olmalı. Çok fazla etiket kullanımı algoritmada spam olarak nitelendirilmenize sebep olabilir.

Konum Kullanmayı Unutmayın​

Paylaşımlarınızda konum belirtmeniz de çok büyük önem taşıyor. Yalnızca sizin etiketlediğiniz konumu arayan kişilerin ekranında gözükmeniz dahi keşfet bölümünde yerinizi almanıza katkı sağlar. Bunun dışında konum ile paylaşımların daha ilgi çekici olmasını da sağlayabilirsiniz.

Zamanlamanıza Dikkat Edin​

Araştırmalar insanların en yoğun şekilde Instagram kullandığı saatleri belirlemiştir. Sabah 7-9, öğlen 11-14 ve akşam 17-19 saatleri arası en yoğun biçimde Instagram kullanılan dönem. Bu dönemde yaptığınız paylaşımların keşfette yerini alması çok daha yüksek bir ihtimal.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765

Lina yaren

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
33
Kredi
0
Instagram satış sayfam var daha yeni ve keşfete çıkmak için araştırma icerisindeyim burdaki bilgiler çok işime yarayacak. Mutlaka deneyecegim hepsini keşfet çıkmak önemli çünkü umarım iyi yerlere gelirim
 
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
25
Kredi
0
gerçekten yararlı bir makale olmuş yaptıklarınızı harfiyen uyarlıyorum ve artık bütün fotoğraflarım keşfette. hem kişisel hesabım için yararlı oldu hem de butiğimin sayfasına çok fazla müşteri çekmemi sağladı. birçok yerde yazılanları denedim ama en açıklayıcısı bu olmuş
 
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
26
Kredi
0
Güzel bi mekale olmuş gercekten duzelnli bisekilde uygulanirsa cok faydali olucana inaniyorum emeginize saglik
 
Katıldı
Mesajlar
2
Yaş
28
Kredi
0
İnstagram da keşfete çıkmak istiyordum bir türlü çıkamıyordum bu sitedeki makaleyi okudum hepsini uyguladım keşfete çıktım teşekkür ederim emeğinize sağlık
 

Nur

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
23
Kredi
0
İşimin çoğu kısmı instagramla olduğu için keşfete çıkmak benim için çok önemliydi her yerde makale arıyordum ama böyle detaylı bulamadım bu makaleyi okuyarak bundan sonra keşfete çıkıcağıma inanıyorum tüm denilenler uygulıycam
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top