iPhone 6 Sokağa Çıktı! (1 İzleyici)

Ftzalim

Üye
Katıldı
Mesajlar
139
Kredi
0
iPhone 6 Sokağa Çıktı!

Geçtiğimiz Şubat ayı içinde Apple CEO’su Tim Cook bir televizyon programına katılmış ve “Büyük şeyler üstünde çalışıyoruz” ifadesi kurmuştu. Programın yapımcısı ise bunun iPhone 6 ile ilgili olup olmayacağı hakkındaki sorusunu Tim Cook gülerek geçiştirmişti. Tüm mobil basında bu açıklamadan sonra Apple’ın beklendiği gibi iPhone 6′nın ekranını büyüteceği yorumlaması yapmıştı.

Peki bu beklendiği gibi de ki bekleyenler kimlerdi. Bu kişiler, uzun zamandır Android ekosistemi kullanan ve Android ekosisteminde artık standartlaşan 5 inç seviyesinde bir iPhone görmek isteyen Android kullanıcılarından başkası değildi. iPhone 5, 5C ve 5S kullanan kişilerin böyle bir beklentisi olmadığını ve büyük ekranlı bir iPhone beklentisini yine bizim oluşturduğumuzu öncelikle anlamız gerekmekte.

Aşağıdaki videoda iPhone 6 replikasının sokaktaki insanlara gösterildiğinde ilk tepkilerinin “vay canına!” olduğunu ama özellikle iPhone kullanıcılarının bu ekran büyüklüğünü kesinlikle gereksiz bulduklarını anlayabiliyoruz. iPhone 6′nın yine 4 inç boyutunda bir ekran ile yola devam edeceği ile ilgili söylentiler dolaşırken bu tarz haberlerin ve bu videoların belkide beklentilerin düşürülmesi amacıyla yapılmış olabileceği de aklımıza gelmekte. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
 
Katıldı
Mesajlar
31
Kredi
0
Bence güzel ya 6 serisi bende kullanıyorum. Memnunum.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top