Kripto Kazandıran Sosyal Medya (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
Minds son dönemin en iyi girişimlerinden bir tanesi olabilir. Yeni sosyal medya sitesi içerik üreticilerine kripto para kazanma şansı tanıyor. Sade ara yüzü ve kullanışlı olmasıyla oldukça güzel bir site olmuş.

Ebetteki kripto üzerine paylaşımlar çok fazla oluyor. Bunun dışında diğer sosyal medya ve blog sitelerine benziyor. Sadece minimalist tasarımı biraz daha öne çıkarıyor. Diğerleri gibi yorucu bir tasarımı yok. Bu yüzden çoğu kişi tercih edecektir.

Kayıt olmak için takma ad kullanıyorsunuz ama onaylı hesap özelliği de var. Ödeme yapan bir platform olduğundan bu kısım önemli diyebiliriz. Onay aşamasından sonra kendi içeriklerinizle token kazanmaya başlayabilirsiniz.

Üyelik Sistemi​



Minds’ta dört çeşit üyelik sistemi bulunuyor. Birincisi ücretsiz üyelikte normal sosyal medya gibi kullanabilirsiniz. Bunun tek ekstrası token biriktirme özelliğinin olmasıdır. İkincisi ücretli içeriğe erişmenizi ve kendi içeriğinizi yükseltmenizi sağlayan Minds+ sürümüdür. Bu abonelikle beğendiğiniz yayıncı ya da bloggerlara da destek verebilirsiniz.

Üçüncüsü Minde Pro sürümü içerik üreticileri için tasarlanmış. Hesabınız yükselttiğinizde kişisel web sitesi, medya araçları, ödeme alabilme vb. özelliklere sahip oluyorsunuz. Web site kurucu ve barındırma hizmeti sunan bir sosyal medya aboneliği diyebiliriz.

Node sürümü ise sınırlı sayıda insana sunulan bir özelliktir. Kendi markanız ve web sitenizin adı altında çalışıyorsunuz. Bu özellik ileri seviye içerik üreticileri için tasarlanmış.

Kazanç Sağlamak​



Ücretsiz Minds kullanıcıları içerikleri ve etkileşime göre token biriktirebiliyorlar. Kripto kazanabilmek için ise hesabınızı ücretli sürüme yükseltmeniz gerekiyor. Bunun iki yolu bulunuyor. Birincisi direk satın alma yoluna gidebilirsiniz. İkinci yöntemde sitede biriktirdiğiniz tokenler ile hesabınız yükseltebilirsiniz.



Cüzdan Bağlama​



Minds’ın güzel taraflarından bir tanesi kripto cüzdanlarına bağlayabiliyor olmanızdır. Metamask, Walletcoin ve Coinbase gibi popüler kripto hesaplarınıza kolaylıkla bağlayabilirsiniz.



Genel Değerlendirme​



Kripto piyasalarını takip etmek, eğlenmek ve iletişim kurmak için güzel bir sosyal medya sitesi kurmuşlar. Yalnız ücretli üyelikler biraz pahalı olmuş. Tabi yeni kurulmuş bir siteni kar etmesi ve karı dağıtması zor olduğundan bu konuyu şimdilik eleştiremiyoruz.

Kripto haricinde doğa ve müzik ile ilgili içerikler de var. Güncel olaylar da paylaşılıyor. Yeni üyelerle bu konu skalası genişleyecektir. Belki direk kripto ödemeleri daha yapsaydı daha iyi olurdu. Ama dediğimiz gibi ücretlerin artması için kullanıcı sayısını artması gerekiyor. O zaman içerik üreticileri iyi miktarlarda kazanabilirler.

İçeriklerini geniş kitlelere ulaştırmak ya da reklamını yapmak isteyenler token satın alarak yükseltme özelliğini kullanabilirler. Grup kurma ve gruplara katılma gibi sosyal medya özellikleri de var.

Mesajlaşma ve grup Chat özelliği de var. Kullanıcı sayısı artması halinde daha iyi zaman geçirilebilir. Başarılı olması için Kripto kalabalığını kendine çekmesi gerekiyor. Yurt dışında kitlesini popüler sosyal medya şirketlerine alternatif olmasıyla oluşturmaya çalışıyor. Minds'a bu bağlantı üzerinden üye olabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top