İpucu Linkedın Çevreniz Az Diye Üzülmeyin (2 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
LinkedIn yeni kullanıcılar için çok albenisi bulunmayan bir sosyal platform olsa da alışmış kullanıcılar içinde vazgeçilmez bir platform niteliği taşımaktadır. Özellikle yeni açılmış bir LinkedIn profilinin başlıca sorunu çevre ve bağlantılarının azlığıdır. Çevrelerinizi genişletmek içinse size sunacağımız tavsiyelere kulak verebilirsiniz.

Çevrelerinizi genişletmek adına kullanacağınız ilk aracın LinkedIn arama aracı olduğunu bilin. Arama aracında bulunan filtreler sayesinde istediğiniz statüdeki birçok bağlantıyı karşınızda bulabilirsiniz. Gruplar altından en popüler gruplara, bu gruplardaki istediğiniz kıdem düzeyindeki kişilere ulaşabilirsiniz. Sizlere arama filtresinde 10 üzerindeki filtre statüsü ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bunu iyi değerlendirin.

LinkedIn grupları aktif olduğunuzu göstererek konuşmalara, konferanslara katılmanız için bulunmaz bir nimet denebilir. İlgi alanınız dahilindeki gruplara katılarak fikirlerinizi, paylaşımlarınızı sürekli olarak yaparak bağlantılarınızı ilgi alanınız ortak kişiler ile geliştirebilirsiniz.

Profilinizi ziyaret eden kişiler büyük ihtimalle ilgi alanlarınız ortak kişilerden oluşmaktadır. Meslektaşınız olabileceği gibi, 2. dereceden tanıyabileceğiniz kişiler de olabilir. Onların size bağlantı isteği göndermemesi, sizin onlara bağlantı isteği göndermeyeceğiniz anlamına gelmez. Bu şekilde de bağlantılarınızı etkili olarak güçlendirebilir, arttırabilirsiniz.

Arkadaşımın arkadaşı benimde arkadaşımdır felsefesi ile düşünen biri iseniz anasayfa akışlarından bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Bağlantılarınız arasında olan kişilerin yeni bağlantılar edinmesi ile ana sayfada bu durumu bildirim olarak görebilirsiniz. Tanışmak, bağlantı kurmak istediğiniz profesyoneller ile bu işi kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca tanıyor olabileceğiniz kişiler özelliği de aynı mantık çerçevesinde bağlantılarınızı genişletecek bir diğer önemli husustur.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top