Linkedin Durum Güncelleme Teknikleri ve İpuçları

Linkedin Durum Güncelleme Teknikleri ve İpuçları

BaRRaCuDa BaRRaCuDa - #1
Eğer ki LinkedIn platformunu sürekli olarak kullanıyorsanız durum güncellemeleri konusunda bu teknikleri ve ipuçlarını kullanmamanız büyük bir eksiklik olacaktır. LinkedIn kullanımı ülkemizde genellikle profilin açılması ve doldurulmasından ibaret olsa da Facebook, twitter gibi sürekli olarak durum güncellemeleri ve paylaşımları ile iş hayatınızdaki güçlü bağlantıların dikkatlerini üzerinizde toplamanıza yardımcı olabilir. Düzenlenecek etkinlikler sizin yeni bağlantılar ile yüz yüze tanışmanızı sağlayabilir. Sektörünüz ve ilgilendiğiniz dallarda yapılan konferansları durum güncellemeleri ile paylaşabilirsiniz. Hem ilgili kişilerin katılmalarını sağlarsınız hem de katılımcı kişiler ile tanışmak için iyi bir neden olabilir.

İlgi alanlarınız hakkında paylaşılan infografikler bağlantılarınızın da ilgisini çekeceğinden ötürü profilinizin sürekli olarak ziyaretçiler çekmesini sağlayacaktır. Görsel paylaşımların metin paylaşımlarına oranla daha güçlü bir çekişi olmasından dolayı durum güncellemelerinizde bunu avantajınıza çevirebilirsiniz. Aynı zamanda videolar da etkileşimi arttıran bir diğer unsurdur.

Kendi blogunuz için yazdığınız yazıları mutlaka link olarak LinkedIn profilinizde paylaşın. Bu durum hem arama motorları gözünde author rank(yazar puanı) arttırdığı gibi bağlantılarınızın sitenize ziyaretçi olarak katılmasını sağlayacaktır. Makalelerinizi eğer ki kişisel blogunuzda yayınlıyorsanız mutlaka hakkınızda detaylı bilgilerin olduğu bir sayfa oluşturmayı unutmayınız. İlla ki kendi sitelerinizden değil beğendiğiniz her makaleyi paylaşmanız sizin yararınıza olacaktır. Paylaşımlarınızın beğenildiği takdirde sizden vazgeçemeyecek takipçi kitlesi bile oluşturabilirsiniz.
URL: https://www.turkmaxi.org/forum//forum/konular/linkedin-durum-g%C3%BCncelleme-teknikleri-ve-%C4%B0pu%C3%A7lar%C4%B1.5096/
Top