Linkedin Profilinize Bakanları Fırsata Çevirin (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
LinkedIn’in bizlere göre en iyi özelliklerinden biri de profilinize kimlerin baktığını göstermesidir. Ücretsiz hesaplarda 5 kişiye kadar gösterse de günlük olarak takip ettiğinizde gözden kaçırdığınız bir hayranınız olmayabilir. Sizinde gezdiğiniz profillerin sahiplerinin sizi görebileceği gerçeğini de unutmamanız gerekmektedir.

LinkedIn bu özelliği diğer sosyal platformların aksine açmasının bir amacı olduğunu belirtiyor. O da profesyonel iş dünyasındaki kişilerin sizin profilinizi ziyaret etmesinden doğabilecek tüm gelişmeleri kaçırmamanızdır.

Profilinizi kimlerin incelediğini merak ediyorsanız ana sayfada sağ blokta bulunan Linkedin Profilinizi Kimler Görüntüledi kısmında kişilerin sizlere direkt ulaştığı ve arama özelliğinden sizleri kaç kişinin bulduğunu istatistikler ile görebilmektesiniz.

Ücretsiz bir hesaba sahipseniz daha önce de dediğimiz gibi profilinizi son ziyaret eden 5 kişiyi görebilirsiniz. Ücretli hesapta ise bu durum 90 günlük veri kayıtları tutularak sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda grafik halinde hangi tarif aralıklarında daha popüler olduğunuzu da görebiliyorsunuz.

Profilinizi inceleyen kişiler yüksek ihtimalle aynı sektörde veya ortak ilgi alanında olduğunuz kişilerdir. Profilinizi inceleyen kişilere bağlantı isteği gönderdiğiniz takdirde kişilerden gelecek olumsuz sonuçlar nerede ise %20 oranındadır. Böylelikle profilinize kimlerin baktığını bağlantılarınızı genişletmek adına avantaja dönüştürebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top