Linkedin Profilinize Videolar Ekleyin ve Çevrenizi Etkileyin (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
763
LinkedIn profilinizde bulunan her bir materyal çevrenizin size bakış açısını değiştirebilir. Bu nedenle profilinizde bulunduracağınız bir ekstra bilgi bile sizi sektördeki rakiplerinizden bir adım öne taşımaktadır. Bahsedeceğimiz bu özellik aslında genel anlamda mesleki açıdan videolar ile uğraşan kişileri ve işletme sahiplerini ilgilendirmektedir. Fakat bu kıstasların dışında olsanız bile mesleğiniz, kendiniz hakkında bir video bulundurmanız kişilerin sizin hakkınızda bilgi sahibi olmasını sağlar.

Profilinize video eklemek için kullanacağınız video son çalışmalarınızı anlatan bir slayt olabileceği gibi sektörünüze bilgiler kazandıracak informatik bir video da olabilir. Aynı zamanda personel açısından görsel öğelerin etkilerini kullanarak firmaların sizi keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz. Vakit kaybetmeden profilinize nasıl video ekleyeceğiniz hakkında adımlara geçelim.

Öncelikle videolarınızı yüklerken iki farklı seçenek olduğunu belirtelim. Dilerseniz video linki ile yükleyebilir dilerseniz de upload yöntemi ile videonuzu profilinize ekleyebilirsiniz. Profilimi düzenle seçeneğine tıklayarak düzenleme sayfasına gidiyoruz. Ardından profilinizde hangi alana video eklemek istiyorsanız o alanda bulunan düzenle seçeneğinin yanındaki dikdörtgen üzerinde ufak artı ikonu bulunan yere tıklıyorsunuz. Buradan link ekleyerek videonuzu yükleyebilir dosya ekle bölümünden videonuzu upload edebilirsiniz.

Profilinize video eklemenin avantajları ise ziyaretçilerinizin farklı görsel materyaller görmesini sağlar. Aynı zamanda referanslarınızı video halinde sunmanız da profesyonellik adına prestijinizi arttırır.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top