Linkedin'de İdollerinizi Takip Edin (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Kişilerin hayatları boyunca başarılı kişileri idol olarak baz alması mesleklerindeki başarılarının güçlü nedenlerinden biri olarak sayılmaktadır. İdollerinizin paylaştığı makaleler, fikirler ve yorumlar sizlere sektörünüzde uygulayabileceğiniz güzel tüyolar haline gelebilir.

En çok takipçiye sahip lider koltuğunda Richard Branson otururken arkasından sıra ile Barack Obama, Guy Kawasaki ve Bill Gates gelmektedir. Bu fikir liderlerinin paylaşımlarını ön plana çıkarmak adına LinkedIn yaptığı yenilikle takipçilerin işlerini bir hayli kolaylaştırdı. İçeriklere erişmenizin yanı sıra yorumlamanıza, diğer yorumları görerek farklı bakış açılarına sahip olmanızı sağlar.

Fikir liderlerinin paylaşımlarını sürekli olarak takip etmek birini bile kaçırmamak istiyorsanız izleyeceğiniz iki yol bulunmaktadır. Bunlardan birincisi rss kaynağına abone olmanız diğeri ise LinkedIn ana sayfasını sürekli olarak takip etmenizdir. Zira rss desteği 19 aralık tarihinden itibaren kaldırılacak.

LinkedIn Pulse özelliği de lider idollerinizin paylaşımlarını takip etmek için LinkedIn tarafından sunulan yeni bir özelliktir. Bu özellik sayesinde tüm liderlerin paylaşımlarına tek sayfa üzerinden ulaşmanız mümkündür. Kimleri takip edeceğiniz konusunda kararsız iseniz bu konuda Tüm Düşünce Liderleri linkinden seçimlerinizi yaparak takibe başlayabilirsiniz.

Arama özelliği de liderlerin makalelerine ulaşacağınız farklı bir özelliktir. Arama motorunun yanında bulunan seçme alanından makaleler kelimesini seçerek ara tuşunu kullanabilirsiniz. LinkedIn sizlere bu sayede liderlerin paylaşımlarını tarih saate göre sıralayarak karşınıza getirmektedir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top