Linkedin'de Nasıl Farkedilirsiniz? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Bir işi alabilmek için sağlam bir özgeçmiş, dikkat çekici bir öz güven, parlak bir ışık gerekir. Günümüzde bunları gösterebilmeniz için yüz yüze görüşmelerin yanı sıra, internet üzerinden yapılan görüşmeler de önem kazanmıştır. Özellikle internetten sizi keşfetmeleri olanaklı hale gelmiştir. Pek çok sosyal ağ ortaya çıkmıştır ve işlerinde profesyonel olanların tercih ettiği en kullanışlı site de linkedindir. Peki linkedin de fark edilmenizi nasıl sağlarsınız?

Sağlam bir profil, göz alıcı şık bir fotoğraf, dolgun bir özgeçmişle linkedin de fark edilmek hiç de zor değil. İlgilendiğiniz dernekler, gruplar, çalıştığınız işler ve burada çalışanları sürekli takip edip aktif bir iletişim ağı kurarsanız fark edilmeniz ve sürekli olarak iş görüşmesi teklifleri almanız inanın hiç de zor değil.

Linkedin de fark edilmenizi nasıl sağlarsınız? Elbette ilk adım üye olup profili eksiksiz ve dürüst bir şekilde doldurmak. Daha sonraki adım ise orada mümkün olduğunca her fırsatta aktif olarak işinizle ilgili kişileri takip etmek. Emeksiz yemek olmaz, bu network olsa bile, bir sosyal ağ olsa bile… Emek gösterip aktif olmak en gerekli koşuldur fark edilmeniz için. Mümkün olduğunca fazla kişiyle görüşüp iletişim ağınızı genişletirseniz size gelen iş tekliflerinin arttığın, daha çok insan tarafından fark edildiğinizi artık insanlara sizin gitmenizden çok onların da size geldiğini görebildiğiniz, kendiniz için yeni bir döneme girebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top