Linkedin'de Neden Premium Üyelik? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
762
LinkedIn ücretsiz olarak üyelik verse de birçok özelliği kısıtlaması ile kullanıcılara sınırlandırma getirmektedir. Ücretli üyeliklerin fiyatları euro olarak hesaplandığından dolayı ülkemize göre aylık olarak yüksek rakamlara tekabül etmektedir. Aylık premium üyelik fiyatları 14 €’dan başlayarak 54 € kadar çıkabilmektedir. Peki linkedin üyeliğinizi premium yapmak için nedenler arıyorsanız sizler için öne çıkan etkin özelliklerini belirledik.

Ücretsiz üyeliklerde çevrenizde olmayan kişilere mesaj gönderme imkanınız bulunmamaktadır. Premium üyelikte ise profil sizin bağlantılarınız arasında yer almamasına rağmen dilediğiniz gibi mesaj gönderme imkanına sahipsiniz. Bu özellik sayesinde büyük firma temsilcilerine bile direkt olarak mesaj gönderme yetkisine de sahip olabiliyorsunuz.

İnmail mesajlarınızın premium üyelik sayesinde cevap alma garantisi olduğunu söylesek sanırım dikkatinizi çekmiş olacağız. Örneğin premium üyeliğinizle bir kişiye mesaj gönderdiğiniz takdirde kişinin hem ana sayfasında gözüküyor hem de mail ile mesajınız mail kutusuna iletiliyor. Eğer ki kişi size 7 gün süre ile geri dönüş cevabı göndermez ise size yeni bir mesaj atma imkanı tanınıyor. Bu şekilde verdiğiniz paranın tam olarak karşılığını alabiliyorsunuz.

Profilimi kimler ziyaret etmiş özelliğinde ücretsiz üyelikle son 5 kişiyi listelerken premium üyeliğinizde 90 günlük raporlar halinde saklanan, profilinizi kimlerin ziyaret ettiği listesi sizlere sunulmaktadır. Ayrıca detaylı analiz grafikleri ile hangi tarih aralıklarında daha çok ziyaret aldığınızı da görebiliyorsunuz.

Ücretsiz üyeliklerde yapacağınız aramalarda detaylı alt filtreler oluşturamazken premium üyelikte bu imkanları detaylı bir şekilde ayarlayarak aramalarınızı hedef odaklı yapabiliyorsunuz. Hatta yaptığınız aramaları kayıt ederek e mail bildirimi olarak da mail kutunuzda görmeniz mümkündür.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top