Metal Görünümlü Arka Yüzeye Sahip Galaxy F’in Basın Görseli Yayınlandı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Samsung’un mobil dünyasını aylardır meşgul eden üst düzey akıllı telefonu Galaxy S5 Prime cephesinden yeni bir görüntü geldi. Sızan görüntü kaynağı @evleaks olunca görüntüden şüphe duyulmuyor, ancak paylaşılan içeriğin yazı bölümünde Samsung’un kamuoyunda Galaxy S5 Prime olarak isimlendirilen telefonu Galaxy F (G906) adı altında piyasaya sunacağı belirtiliyor.
Galaxy S5 tasarımını büyük ölçüde miras alan telefonun arka bölümünde delikli kapak tasarımı yerine fırçalanmış metal görünümlü bir yapı kullanılıyor. Arka kapağın metal olup olmadığı ise hala gizemini koruyor. Açıkçası arka kapak daha çok LG G3′te yer alan metal görünümlü kasayı bizlere hatırlatıyor. Geçmişte Samsung’un Galaxy F modeliyle metal kasaya geçiş yapacağı konusunda ciddi haberler gündeme gelmişti ancak bu konuda yine temkinli olmak gerekiyor.

Galaxy F’in metal ya da metal görünümlü kasaya sahip olacağı görünüşe bakılırsa bir süre daha konuşulacak, ancak telefonun donanım özellikleri itibariyle LG G3′ten daha fazla sunacağını şimdiden ön görebiliriz.

Güney Koreli üretici üst sınıf telefonu Galaxy F’te 5.2-inç büyüklüğünde 2K (2.560 x 1.440 piksel) çözünürlüklü Super AMOLED ekrana yer verecek. İşlemci tarafında ise Snapdragon 805′in ismi zikrediliyor. Yüksek ihtimalle Galaxy F, Snapdragon 805 ve Adreno 420 GPU’ya sahip piyasadaki ilk telefon olacak. 3GB RAM, 16/32GB depolama, microSD kart desteği ve optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 16MP çözünürlüklü kamera telefonda yer alan diğer donanım bileşenleri olacak. İlk olarak Galaxy S5′te yer alan kalp atışı ölçüm sensörü ve parmak izi tarayıcı da Galaxy F’in öne çıkan özellikleri arasına olacak.

Bir süredir Hindistan’da test edilen Galaxy F’in haziran ayında duyurulacağı ithalat verilerinde ortaya çıkmıştı. Telefonun tüketicilerle ne zaman buluşacağı ise henüz bilinmiyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top