Oyun Scripti [Mobil] 3D Peri Kılıcı Hikayesi Mmorpg 2025 Online Oyun Scripti (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Tarih
20/5/13

1. Oyunu 1 Sanal Sunucuya ve 1 APK'ya indirin | Her yerde sıkıştırmayı açın | Aksanlı veya özel karakterler içeren klasörlere koymayın.
2. [VMware Workstation]'ı yükleyin (Sanal makine) buradan indirilebilir: İndirme Bağlantısı
3. Sunucu klasörüne gidin ve [[1] Start VMware.bat] dosyasını (sanal makine dosyası 3KB) çalıştırın. [VMware Workstation] penceresinde → [Düzenle] öğesini seçin → ardından [Sanal Ağ Düzenleyicisi] öğesini seçin → Ağ kartına [VMnet8 NAT] tıklayın → [NAT] ağ kartının [Alt Ağ IP'sini] [192.168.1.0] olarak düzenleyin → [Uygula]'ya basın
4. Gerçek makinede [Denetim Masası] → [Ağ ve İnternet] → [Ağ Bağlantıları] → Ağ kartını düzenle [VMnet8] → [IPv4]'ü [192.168.1.1] olarak düzenleyin
5. Sunucu sanal makinesini çalıştırmak için [▶ Bu sanal makineyi aç] düğmesine basın → sorulursa, [Taşıdım] seçeneğini seçin (soldaki ilk kutu | Yanlış seçilirse, sunucu klasörünü silin ve ardından sıkıştırılmış dosyayı açıp deneyin) Tekrar)
6. Dosyayı çalıştırın [3] SecureCRT'yi başlatın → [C] Bağlan düğmesine basın → [O] Bir Kez düğmesine basın → [GM'yi Başlat] düğmesine basın → [Sunucuyu Başlat] → Bir süre bekleyin ve ardından oyuna girin.
7. GM sayfasını açmak için [4] GM dosyasını çalıştırın. (VH sürümü, APK'yı bu sayfadan indirin)
8. GM Aracı Önerileri: - Yalnızca Araç posta gönderir. Tüm oyun öğeleri gönderilebilir. - Mücevher Şarj Aracı yok - Tien Taşlarını Kilitle: Kilitli Tien Taşları karşılığında satılabilecek üst düzey Unvanları eklemek için Posta Aracını kullanın
9. Çapraz sunucuyu ve PK sunucusunu açın. - [Çapraz Başlat] düğmesine basın → [PK'yi Başlat] → SecureCRT'de - Makine güçlüyse sanal makinenin RAM'ini 8 GB'a yükseltin. - PB takımına gitmek için bu 2 sunucuyu açın. - APP'yi yüklemek için LDplayer 9 64bit emülatörünü kullanın
10. Destek öğesi adı: - Ölümsüz yeşim kursu: Nien Trung Than Khoan - Para: Büyük Para

Son düzenleme :

coderx06

Üye
Tarih
9/1/25
Merhaba Paylaşım için teşekkürler ancak rar şifresini de iletebilir misiniz.

coderx06

Üye
Tarih
9/1/25
Dosya içinde apk dosyalarını göremedim
uygulamanın apk'sını nasıl oluşturacağız

Bu konuyı kimler okuyor