Öneri Niş Blog Önerileri (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
Niş blog kurmak internette başarılı olmak ve para kazanmak için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Blog kurmak sanılanın aksine genişleme imkânı da olan bir iştir. Kitlenizi oluşturduktan sonra mağaza ekleyebilir ya da abonelik satabilirsiniz. Satış ortaklığı da niş bloglar için oldukça güzel bir para kazanma yöntemidir.

freelance-1989333_960_720.png

Kripto Para Blogları​



Çok sayıda altcoin işlem görmektedir. Sadece bir tanesi üzerine odaklanan bir blog yazabilirsiniz. Etherium ya da dogecoin gibi popüler coinleri tercih edebileceğiniz gibi daha yeni ve rekabet seviyesi düşük coinlerden de seçebilirsiniz.



Yeşil Çay Blogları​



Dünya genelinde yaygın bir blog türüdür. Yeşil çay ile yapılabilecek tarifler üzerine yazabilirsiniz. Sağlığa faydalı olması nedeniyle takipçi bulmak daha kolaydır. Yeşil çay tatlıdan yemeğe çok fazla tarifte kullanabileceğiniz bir üründür.



Kore Güzellik Blogu​



Kore’den gelen güzellik ürünlerini çok sayıda genç kız kullanmaktadır. Kore’deki güzellik trendleri üzerine yazabilirsiniz. Kullandıgınız ürünlerle ilgili yazmakta bir seçenektir.

Çay Blogları​



Yeşil çay popülaritesine sahip olmada dünya genelinde bitki çayı tüketimi çok yaygındır. Çay çeşitleri ve faydaları üzerine yazabilirsiniz. Bu tarz bloglara reklam almak da kolaydır.



Bilimkurgu Blogları​



Bilimkurgu severler ateşli bir kitledir. Bu türün severleri için ayrıntılı bir blog yazabilirsiniz. Uzun bilimkurgu serileri olduğundan elinizde yazacak yeterli konu vardır. Güncel dizi ve filmlerle birlikte daha artar.


Alışveriş- İndirim Blogları​



İnternette insanların en çok yaptığı şeylerden bir tanesi ucuz ürün aramak denilebilir. Ayrıca hemen hemen herkes tasarruf etmek ister. Alışveriş ya da indirim bloğu yazmak bu anlamda çok iyi bir fikir olabilir. Sonuçta insanlara istedikleri bir şeyi sunuyorsunuz. Ancak bu kelimelerde rekabet düzeyinin çok yüksek olması sorun olabilir.

Satış Becerileri​



Sektörel bloglar çoğu kişiye fayda sağlarlar. Mesleğe yeni girenler için de rehber niteliği taşırlar. Satış sektöründe çalışan çok fazla insan olduğunu biliyoruz. Onlara faydalı olacak bilgiler verebilirsiniz. Çoğu kişi satış kotası doldurmaya ya da bonus için daha çok satış yapmaya çalışıyor. Takipçi edinmenin kolay olduğu bir alan diyebiliriz.


Fitness Blogları​



Hem yazı hem de video blog olarak yapabileceğiniz bir türdür. Eğer fitness koçuysanız bu bloglarda hizmet de satabilirsiniz.Salgın dönemi spor salonuna ara verenler azaldı. Dolayısyla geçici bir fırsat alanı var.

Fantastik Edebiyat Blogları​



Aynı bilimkurgu türü gibi fantastik kitaplarında dünyası çok geniştir. Dolaysıyla bu konuda yazmak için konu bulmak kolaydır. İnsanlar bu alanda sosyalleşmek de isterler. E-posta listesiniz genişletmek ya da yorum almak kısmen daha kolay olur.



Japon Sokak Modası​



Japon sokak modası ya da diğer ismiyle Harajuku stili dünya çapında popülerdir. Çok sayıda takipçisi ve hayranı vardır. Bu modanın kendi içinde de alt akımları vardır. Rahatlıkla kendinize niş bir alan bulabilirsiniz.



Latin Müzikleri​



Latin müziklerine zaman zaman yoğun ilgi olur. İspanyolca müzik severler için bir blog yazabilirsiniz. Çok sayıda Güney Amerika ülkesinden başarılı sanatçılar çıkıyor. İnsanların severek takip edeceği bir türdür.



Yabancı Dil Blogları​



Herhangi bir yabancı dili biliyorsanız insanlara günlük konuşmalarda ya da işyerinde işlerine yarayacak ip uçları veren biri blog yazabilirsiniz. İngilizce de rekabet olabilir ama Fransızca, İspanyolca ve Almanca gibi dillerde başarı sağlama olasılığınız çok daha yüksektir.



Fransız Filmleri Blogu​



Fransa sinemada başarılı bir ülke ve ülkemizde de Fransız filmlerinin takipçileri var. Arama hacmi de yüksek olduğundan bu konuyu sevenler tercih edebilir. Klasik filmler, güncel filmler, oyuncular vb. pek çok konuda yazabilirsiniz.


Geri Dönüşüm Blogu​



Küresel ısınma sebebiyle geri dönüşüm çok daha önemli hale geldi. Hem blog yazmak hem de faydalı bir iş yapmak isteyenler için ideal bir blog türüdür. Çevrecilik ile ilgili trendler de her geçen gün daha önemli hale geliyor.


Yapay Zekâ Blogu​



Çağımızın en çok konuşulan konularından bir tanesi elbetteki yapay zekadır. Ancak bu anahtar kelimelerde rekabet çok yüksektir. Yine de kaliteli bilgi vermeniz halinde ve belirli bir seviye reklamla başarılı olabilirsiniz.

İtalyan Modası​



İtalya moda sektöründe çok başarılı bir ülkedir. Ama ne yazık ki ülkemizde İtalyan Modası çok takip edilmiyor. Moda konusunda daha özgün bir blog açmak isteyenler bu işe girebilir.

Sağlıklı Beslenme Blogları​



Günümüzde insanlar yediklerini daha çok önemsiyorlar. Beslenme konusunda uzman kişilerin yazdığı bloglar bu anlamda büyük potansiyele sahipler. Kitap tanıtımları ve saglıklı besin ürünlerinin reklamını alarak da para kazanabilirsiniz.

Spor Blogları​

Hentbol, Rugby ya da Beysbol gibi sporlar üzerine blog yazabilirsiniz. Arama hacimleri geniştir ve uzun blog postları ile başarılı olmanız olasıdır.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top