Noyan Online Günlük Etkinlikler (1) (1 İzleyici)

• Thread starter DARELL
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 286

DARELL

NoYönetici
Tarih
20/3/21
Yer
GB
Kredi
604
💎 Unutulmuş Uçurum - Seviye 30 💎

Etkinlik: Uçurum 🏔️
Giriş: YinShiRen 🚪
Çıkış: Kuang ➡️
Ödül: Para 💰, EXP ✨
Katılımcı Sayısı: Çok kişi 👥

Tanıtım: Aşamaya girin ve değerli taş madenleri toplayın! 💎 Günde en fazla 10 maden toplayabilirsiniz. ⛏️ Her toplama işlemi 10 dakika bekleme süresi getirir; eğer 30 dakikayı aşarsanız, toplama yapamazsınız. ⏳ Bekleme süreniz sıfırlanınca tekrar deneyebilirsiniz! ✅
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boşluk Diyarı - Seviye 32 🌌

Etkinlik: Boşluk Diyarı 🌀
Giriş: Jia Xian 🚪
Ödül: Güçlendirme Taşı 💎
Katılımcı Sayısı: Çok kişi 👥

Tanıtım: Küçük odadaki tüm düşmanları öldürün. ⚔️ Beş saniye sonra otomatik olarak bir sonraki odaya geçeceksiniz. ⏱️ Her odadaki düşmanları temizleyerek Feneri Işıklandırın. ✨
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🐾 Pet Etkinliği - Seviye 32 🥚

Etkinlik: Pet 🐕‍🦺
Giriş: Su Ling ➡️
Ödül: Ruh Topu 🔮, Pet Yumurtası 🥚
Katılımcı Sayısı: Tek kişi 👤

Tanıtım: Su Ling'in üzerinden zindana girin. 🚪 Zindana girdiğinizde tüm canavarları öldürmeniz gerekiyor. ⚔️ Toplam 6 dalga sizi bekliyor; 2, 4 ve 6. dalgalarda güçlü BOSS'larla karşılaşacaksınız. 💪 Tüm canavarları alt ederek bu görevi tamamlayın! ✅

📝 Exp Görevi - Seviye 32 ✨

Etkinlik: Exp Görevi 📈
Giriş: Buton 👆
Ödül: Exp 🌟

Tanıtım: Arayüzden Deneyim Simgesi ile görevi başlatın. 🚀 Görevi yenilemek için Yenile düğmesine basın, ardından Görevi Kabul Et ile görevi alın. ✅ Oto Yürüyüş özelliğini kullanarak görev yerine gidin. Belirlenen canavarı öldürdükten sonra, tekrar Deneyim Görevi arayüzünü açın ve Tamamla düğmesine tıklayarak görevi teslim edin. 🎉

⚔️ Dövüş Yolu - Seviye 36 🥋

Etkinlik: Dövüş Yolu 💥
Giriş: Zhan ➡️
Ödül: Mücevher 💎
Katılımcı Sayısı: Tek kişi 👤

Tanıtım: Toplam 6 usta ile karşılaşmaya hazırlanın. 💪 Bir sonraki ustaya geçmek için önce mevcut ustayı yenmeniz gerekiyor. 🏆 Tüm ustaları alt ederek Dövüş Yolu'nda zafer kazanın! ✅

G.Kule - Seviye 36 🗼

Etkinlik: G.Kule ⬆️
Giriş: Buton 👆
Ödül: Exp ✨, Mücevher 💎

Tanıtım: Her 5 katta bir BOSS ile karşılaşacaksınız! 👹 BOSS 10 saniye içinde ortaya çıkacak. ⏳ BOSS'u alt edebilirseniz, doğrudan bir sonraki BOSS katına atlayabilirsiniz. 🚀 Ancak dikkatli olun, zindanda ölürseniz dışarı atılırsınız. ⚠️

Bu konuyı kimler okuyor