Noyan Online Günlük Etkinlikler (3) (3 İzleyici)

DARELL

NoYönetici
Tarih
20/3/21
Yer
GB
Kredi
569
🔥 Alevli Dağ - Seviye 46 🌋

Etkinlik: Alevli Dağ 🏞️
Giriş: Lin Wu ➡️
Ödül: Kalite Taşı 💎
Katılımcı Sayısı: Çok kişi 👥

Tanıtım: Belirlenen süre içinde 5 lideri yenerek gizli ve büyük lordu çağırın! 👹 Bu liderler altın, ahşap, toprak, su ve ateş elementlerini temsil ediyor. ✨ Elementlerin birbirine karşı olan etkilerini kullanarak doğru sırayla saldırdığınızda, hasarınız artar ve liderleri daha kolay alt edebilirsiniz. 💥
⚠️ Dikkat: Bu etkinlik oldukça zorlu olduğu için çok sayıda oyuncunun katılması tavsiye edilir! 💪
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

👑 Kralın Lütfu - Seviye 41 🎉

Etkinlik: Kralın Lütfu ✨
Giriş: Buton 👆
Ödül: Pet Özelliği 🐾

Tanıtım: 5 karttan birini tıklayarak ödülünüzü kazanın! 🎁 Eğer en iyi ödülü garantilemek isterseniz, Yuanbao harcayarak Kralın Eli alabilir ve 5 kart arasındaki en yüksek ödülü direkt olarak elde edebilirsiniz. 🏆
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çete Kulesi - Seviye 30 🗼

Etkinlik: Gengi 🛡️
Giriş: Arayüz (Jie Mian) ➡️
Ödül: Para 💰, Exp ✨

Tanıtım: Bu etkinlik, çete üssünüz 2. seviyeye ulaştığında başlar. 🎉 Her gün 08:00 ile 22:00 saatleri arasında aktif olur. ⏰ Etkinlik alanına girdikten sonra, liderle konuşarak BOSS'u çağırabilirsiniz. 🗣️ BOSS'u 20 dakika içinde yendiğinizde, meydan okumayı başarıyla tamamlarsınız. ✅ Unutmayın, meydan okuma katmanları her Pazar saat 00:00'da sıfırlanır. 🔄

🚚 Çete Eskort - Seviye 30 💰

Etkinlik: Çete Eskort 🛡️
Giriş: Xiong Da ➡️
Ödül: Exp ✨, Altın 💰
Katılımcı Sayısı: Çete Üyeleri 👥

Tanıtım: Çete lideri veya yardımcı lider, etkinlik süresince bir Çete Kervanı başlatabilir. 📜 Kervan görevlisinin seviyesini yenileyerek daha yüksek ödüller kazanma şansı yakalayabilirsiniz. ⬆️ Çete üyeleri, kervan görevlisi ile birlikte ilerler ve etrafında durarak deneyim kazanır. 🌟
⚠️ Dikkat: Diğer çetelerin üyeleri kervanınıza saldırabilir ve soygun yapabilir! Kervanı öldürerek, hasar verdikleri can miktarına göre ödül kazanırlar. Bu yüzden kervanınızı korumayı unutmayın! ⚔️

🐾 Pet Salonu - Seviye 30 🥚

Etkinlik: Pet Salonu ✨
Giriş: Yu Zhong ➡️
Ödül: Exp 🌟, Pet Yumurtası 🥚

Tanıtım: Bu etkinliğe katılmak için bir çete üyesi olmanız gerekiyor. 🤝 Etkinlik süresince Ling Shou ile giriş yapın. 🚪 Zindana girdikten 5 dakika sonra Saldırgan Petler ortaya çıkacak. 🐾 Petleri yendikten sonra Song Ma ile konuşarak zindanı başarıyla tamamlayın! ✅

Bu konuyı kimler okuyor