One Piece Mobil Oyun Dosyaları (1 İzleyici)

xppro

Üye
Katıldı
Mesajlar
203
Kredi
0
Oyun Türü:Kart Oyunu
Dil:%90 İngilizce
Oyun Resimleri:
one-piece-mobile-offline-loulx-game-1.jpeg

one-piece-mobile-offline-loulx-game-10.png


Videolu Kurulum:


Kurulum:
1- VMware Workstation indir

2- Sunucu klasörüne gidin ve " [1] VMware.bat'ı başlatın " dosyasını çalıştırın VMware Workstation penceresinde → Düzenle'yi seçin → ardından Sanal Ağ Düzenleyicisi'ni seçin → VMnet1 Yalnızca Ana bilgisayar ağ kartına tıklayın → Ağ kartının Alt Ağı'nı değiştirin IP VMnet1 Yalnızca ana bilgisayar için 192.168.1.0 → " Uygula " yı tıklayın

3. Gerçek makinede Denetim Masası → Ağ ve İnternet → Ağ Bağlantıları → VMnet1 ağ kartını düzenle → IPv4'ü 192.168.1.1 olarak düzelt seçeneğine gidin.

4. Sunucu sanal makinesini çalıştırmak için " ▶ Bu sanal makineyi aç " düğmesine tıklayın → sorulursa " Taşıdım " öğesini seçin (soldaki ilk kutu | Yanlış seçerseniz sunucu klasörünü silin ve ardından çıkarın Yeniden)

5. Sanal makinede " [1] PhpStudy " dosyasını çalıştırın, " SQL " ve " Apache " yi çalıştırmak için sol tuşa basın . Orta düğme kapalı.


6. " [2] Sunucuyu Başlat " dosyasını çalıştırmaya devam edin . " Server start OK " satırı çıkacak ve oyuna girebilirsiniz.

7. Android öykünücüsüne Apk yükleyin. Oyunda bir hesap kaydedin. Altın eklerseniz sanal makineye gidin ve Navicat'ı açın.

8. Açık Navicat → w1 → oyuncu → viplevel sütun = VIP seviyesi (En 13) → sütun silvercoins = Berry → sütun sysgoldcoins = Altın (En 99999999) → sonra düzenleme , Kaydet tekrar → sunucuyu kapatın ve tekrar çalıştırın.

9. MySQL: Kimlik: root| Şifre: root

10. IP Nasıl Değiştirilir:
Sunucu: " D:\mxhzw\phpStudy\WWW\severs_android.php "
APK: " \assets\dynamic.ini " " \assets\version_android.cfg "

11. Nasıl tercüme edilir
APK: " \assets\Lang\ Chinese.lang " ( Çince Dosyayı Buradan İndirin )
Resim dosyası: " \assets\Imagesetfile\ "
Resim oyunu yazı tipi: " \assets\Lang\ "
 

Ahtapot

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Yaş
33
Kredi
0
Uzun zamandır aradığım oyundu. EN kısa sürede deneyeceğim teşekkürler.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top