Oyun Bağımlılığı (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
Oyun bağımlılığı Türkiye'de PUGB sonrası çok gündeme gelmişti. Hatta bu yüzden boşananma aşamasına gelenler vardı. Bir dönemde Lord of Ultima tarzı oyunlar da çok fazla vakit geçiriyorduk. Ben şahsen MMORPGlere çok takılmıştım. Sonra süre sınırı koydum. Ama oyun bağımlılığının bu seviyeye de gelmesi de en azından bana normal geliyor. Kendin kaptırmak çok kolay oluyor. Böyle giderse kayınvalide ve altın meselelerinden sonra üçüncü yaygın boşanma sebebi haline gelebilir.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Zamanında travian ve klanlar.org varken bu tür oyunlarda zaman geçiriyordum 2005 yıllarında falan.Tabii sonra nedense birden soğudum.Yani artık oyun oynarken canım sıkıldığı gibi bir oyunu uzun süre oynamıyorum. Oyun oynamak için sanki çok daha uzun zamana ihtiyacım varmış gibi ama bu uzun zamanı bulamadığım için zevk almayacakmışım gibi hissediyorum.Doğal olarak oyun oynama hevesim kalmadı.Oyun oynarsam da genelde strateji oyunları oynuyorum
 

Kahin

Üye
Katıldı
Mesajlar
50
Kredi
0
Ben Metin2 tarzı oyunlar oynadim.Ko Silkroad Metin2.En cok zevki Silkroad'ta aldim.Ko ilk goz agrimdir.Ama bosa vakit kaybiymis.En iyi oyun su and pes :)
 

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
Çok oyunculu oyunlarda rekabet ve hırs oluyor. Bir de kaliteli rpgler de zaman kavramını kaybedilebiliyor. O yüzden süre sınırı koyulmalı. :)
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top