PHP | Blogger sitenize otomatik yazi gonderme! (1 İzleyici)

Ftzalim

Üye
Katıldı
Mesajlar
139
Kredi
0

Kodları basit tutmaya çalıştım. Özellikle form kısmını. Dosya açıp düzenlemenize gerek kalmadan giriş bilgilerinizi ve hangi blögger bloğuna yazıyı göndereceksiniz İD sini yazıp alt kısımdaki başlık, açıklama ve etiket kısmını doldurup göndermeniz yetiyor. Örnek bir resim yukarıda ekledim, bu yazı yayınlandığında sorunsuz şekilde çalışıyor ve kullanılıyordu

Uygulamayı geliştirebilirsiniz arkadaşlar yada basit şekliyle (suanki gibi) kullanabilirsiniz. Geliştirmeyi yada kullanmayı düşünen arkadaşlar önerim güvenlik alanında da kodlarda güncelleme yapmanız. Güvenlik konusuna fazla zaman ayırmadım, basit ve ham şekliyle sunmak istedim. Geliştirmek isteyen arkadaşlar her türlü önlemi ve güvenliği ekleyebilirler.

Kullanım konusuna gelince, yapmanız gereken tek şey, dosyaları host’unuza yüklemek ve blögger.php dosyasını tarayıcınız ile açmak. Karşınıza çıkan form’ü kullanarak içeriklerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde blögger bloğunuza gönderebilirsiniz.

Bunu daha hızlandırmak isteyen arkadaşlar içeriklerini databaseden çekerek while yada foreach döngüleri arasına kodları yerleştirerek içeriğinizi gönderebilirsiniz. Yada cron job ile dosyanın belli aralıklarda çalışarak databaseden belli sayıda içeriği paravan bloglarınıza göndermesini sağlayabilirsiniz.

Burda dikkat etmeniz gereken bir diğer konu günlük belli bir sayıda içerik girilmesine izin veriyor blögger, sonrasında resimli güvenlik önlemi piyasaya çıkıyor. Bu gibi bir durumda uygulama ile yazı göndermeniz imkansız oluyor çünkü güvenlik kısmını geçemiyor (geliştirmek isteyen varsa buyursun bu konuda). Ancak bu önlem dediğim gibi günlüktür, sonraki gün tekrar belirli bir limite kadar uygulama ile bloğunuza yazı gönderebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın, bu limite ulaşıldığında blögger panelinizden yine yazı gönderebilirsunuz, tek farkla güvenlik kodu istiyor sizden, yani resimdeki harfleri doğrulamanızı. Daha doğrusu insanmışın sen kardeşim diye yüzüne bağırıyor da diyebilirsiz.

Genelde paravan blogları bulunan kişilerin tercih edeceği bir yöntem olan blögger sitenize otomatik yazı gönderme uygulamasını servis ediyorum. Uzun uzadıya anlatmayacağım dosyaları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.
 
Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Teşekkürler konu için.
 

Ftzalim

Üye
Katıldı
Mesajlar
139
Kredi
0
eyw kardeşim ne demek
 
Katıldı
Mesajlar
30
Yaşadığın yer
Usa
Kredi
5
sağolasın admin :)
 
Katıldı
Mesajlar
16
Kredi
0
başarılar beğendim
 

Seomaster

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Paylaşım için teşekkürler.
 
Katıldı
Mesajlar
3
Kredi
0
Gerçekten çok işime yaracak şimdi ben bunu farklı sistemler için entegre etmeye çalışacağım herhangi sorun yaşarsam yardım edebilirmisiniz hocam?
 
Katıldı
Mesajlar
3
Kredi
0
Hocam indirme linkine bir göz atabilirmisiniz bende hata verdide
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top