PR9 Siteden Profil Oluşturarak Backlink Kazma (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Damla KARAMAN seo blogumuz da siz değerli okurlarımıza bir çok backlink kaynağı hakkında detaylı bilgiler aktardık, bir çok kaynağı paylaştık. Paylaşma sürecimiz biz var olduğumuz sürece devam edecektir. Şimdi sizlere PR9 değerine sahip döküman paylaşım platformu olan ISSUU web sayfasından profil oluşturma ve bu profile bağlantımızı ekleme yöntemi hakkında bilgiler aktaracağız.

Öncelikle ISSUU - Digital Publishing Platform for Magazines, Catalogs, and more web sitesine üye oluyoruz. Aşağıda kayıt olma sayfasının görseli paylaşılmıştır.
issuu-kayit.png

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra profilimize giriş yaparak düzenlemek için edit butonuna tıklıyoruz.
issuu-profil-duzenleme.png


Bu süreçten sonra profil düzenleme sayfası açılıyor. Adımızı Soyadımızı istersek adres bilgilerimizi ve en son olarak web site adresimizi yazıp save changes butonuna tıklayarak profilimizi kaydediyoruz. Artık ISSUU web sitesinden profil sayfası oluşturduk ve backlink kaynağına sahip olduk. PR9 pagerank değerine sahip google gözünde kaliteli bir kaynaktan backlink almanın elbette artıları olacaktır.
issuu-damlakaraman-profil.png

Benim kendi sitem için oluşturmuş olduğum profil sayfam ISSUU - damlakaraman buradaki gibidir. Sizde bunu örnek alarak kendi web sayfanız için profil oluşturabilir backlink kaynağına sahip olabilirsiniz. PR9 değerine sahip siteden backlink almak bu kadar basit.

Değerli okurlarımız bu yazımızda sizlere pr9 backlink kaynağı ISSUU web sitesi hakkında bilgiler aktardık. Umarız faydalı olabilmişizdir. Bir çok backlink kaynağı ve sitesinin paylaşıldığı web sayfamızdan edineceğiniz bilgilerle web sitelerinizi popüler konuma getirebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top