Premium Tema & Hosting Paket'im + Domain' imi Satıyorum (1 İzleyici)

Anestezy

Üye
Katıldı
Mesajlar
88
Kredi
0
Öncelikle Herkese Merhabalar,

1 Yıl 8 Ay hizmet verdiğim alan adı ve hostingimi satıyorum. Sebebi ise İnsan kaynakları uzmanlığına iş değişimi yaptım bu yüzden web site yönetmek gibi bir vaktim olmuyor sürekli güncel olmalısınız biliyorsunuz ki özellikle de şuanda kurulu sistem forum sistemi olup içerisinde 53 adet ücretli satın alınmış eklentiler mevcuttur. Tema premium bir temadır.

Ana dizinimizde forum sistemimiz kurulu olup 6 ay süreçte forum olarak kullanılmıştır tüm geçen süre boyunca forum halinde değildi daha önce farklı projeler denemiştim en sonunda forum adı altında karar almıştım ilgilendiğim zamanlar gayet güzel trafik alıyordum. ( + 675 tl sosyal medya ve youtube reklam ücretleri verilmiştir. Daha önce ki zamanlarımda ve trafik oldukça iyiydi. ) İlgilenemediğim süreçlerde bu ziyaretlerde düştü.

Paylaşımlar düzgün ve özgün yapıldığı takdir' de verimli sonuçlar vermektedir. R10 net' de koyduğum ilanda teklif usülü arttırmayı 500 TL' den başlattım fakat

Turkmaxi.org ile geçmişim mevcuttur. Yönetimden arkadaşlar bilir.

TURKMAXİ üyelerinden satın alım yapmak isteyen arkadaşlar için özel fiyattan 400 TL' İLE SATILIŞI AÇIYORUM TEKLİF USÜLÜ SATIŞTIR.

Ana Dizin " Forum " olarak bulunsada içerisinde gelir sağlayacağınız 4 sistem mevcuttur.

Ana dizinde bulunan forum' un satın aldığım eklenti isimlerini yazmakta zorlandım açıkçası 53 adet eklenti satın aldım bunlar dolar bazlı satılıyor xenforo sistemi mevcut forum kullanımında sitenin xenforo daha çok yurt dışı üretim olduğu üzere dolar bazlı satın aldım fakat eklentilerin hepsini ücretsiz hediye edeceğim sadece 2 adet eklenti hariç diğerlerinin hepsini hediye edeceğim almak isteyen kişiye detaylıca anlatıp yazacağım fiyatlarını.

Fakemail sistemi ( basit olup bir ara piyasaya atılanlardan bahsetmiyorum şuan demo ekleyemediğimden işte bu konuyu açıyorum. Fakat ciddi almak isteyen arkadaşlara panel vereceğim. )

Smm instagram Panel ( Apili Sorunsuz Çalışmakta ) ; Özel yazılımımdır bizzat tarafımca yapıldı yukarıda bahsettiğim gibi ciddi alıcılara panel verilecektir. Demo için.

QR KOD Oluşturma Scriptleri

E-Ticaret Yazılımları ( 2 adet ) ( Ömür boyu lisanslı satın alındı tarafımca onlarıda yanında hediye edeceğim )

Hosting ve domain kalan süre 280 gündür.

Yukarıda verdiğim bilgiler tarafımca yazılmış olup tekrar hatırlatayım ;

EKLEMEYİ UNUTMUŞUM SORU CEVAP SCRİPTİ TARAFIMCA ÜCRETSİZDİR TEMA DETAYLARI HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ HEPSİ İÇİNDE FİYATTIR.


TURKMAXİ üyelerinden satın alım yapmak isteyen arkadaşlar için özel fiyattan 400 TL' İLE SATILIŞI AÇIYORUM TEKLİF USÜLÜ SATIŞTIR.

Hosting paket özellikleri premium sınıf olup sınırsız paket içeriklidir trafik vs herşey sınırsızdır.

https://dosyaevi.com

Satın alım ve iletişim için ; info@dosyaevi.com ya da dm
 
Moderatör tarafindan son düzenleme :

LeoJeLy

Üye
Katıldı
Mesajlar
250
Kredi
0
hocam fake mail scriptine bir yorum yaptım, bi baksanız :)
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top