Santajcı Virüse Çözüm ! (1 İzleyici)

opojo

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Geçtiğimiz günlerde, sahte Turkcell faturası şeklinde gönderilen bir zararlı yazılım
Türkiye’de bir çok kullanıcının bilgisayarına bulaşarak önemli verilerini şifreledi ve alttaki notu bıraktı.



Konu hakkında daha önce detaylıca bir inceleme yapmıştık link
Bir çok kullanıcı, dosyalarını kurtarabilmek istiyordu fakat hackera para vermek dışında dosyaları kurtarabilmenin mümkün olmadığı düşünülüyordu. Lakin, hacker’a para vermek ne kadar mantıklı olabilirdi?

Saldırıdan etkilenen bir çok kullanıcımızın gönderdiği destek talepleri neticesinde konuyu derinlemesine inceledik ve şifrelenen dosyaları (.sifreli uzantılı) kurtarabilen bir araç geliştirdik. sisteminizdeki bütün dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. indirin



NOT: Bu araç, sadece şifrelenen veri dosyalarını kurtarmaya yarıyor ve virüsü bilgisayardan kaldırmıyor. Bu nedenle, dosyalarınızı kurtardıktan sonra Zemana Anti-Malware’in ücretsiz sürümünü indirerek *sisteminizi bu virüsten temizleyebilirsiniz.

Bu araç ile dosyalarınızı kurtardıktan sonra, aracın üzerindeki Tweet butonu ile bu blog yazısının bulunduğu linki paylaşırsanız, saldırıdan etkilenen diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.
Bu tip saldırıları zararsız atlatmak için tüm bilgisayar kullanıcılarına, harici bir diske düzenli olarak yedek almalarını öneririz.
 

Macronline

Üye
Katıldı
Mesajlar
19
Kredi
0
Güzel uygulama
 

Kahin

Üye
Katıldı
Mesajlar
50
Kredi
0
Hepsi ayri ayri virusler buluyor.Kac tane denedim hepsi buluyor
 

Bu konuyı kimler okuyor

  Benzer konular Forum Tarih
Teknoloji ve Bilişim Haberleri 0 869

Benzer konular

Top