Satış Seo Uyumlu İçerik Satışı (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Tarih
4/7/21
Kredi
1,067
Web Sitenizin Hitini Artıracak içerikler için iletişime geçebilirsiniz.

Ben İngilizce ve İspanyolca biliyorum. İspanya ve Latin Amerika ülkelerindeki gelişmeleri sürekli olarak takip ediyorum. Bu ülkelerle ilgili politika ve ekonomi başta olmak üzere uzun içerikler yazıyorum. Web sitenize daha fazla ziyaretçi çekmek özgün içeriğe ihtiyacınız varsa SEO uyumlu içerikler hazırlayabilirim. Arama trendlerinde yer alan başlıklar ziyaretçi çekmek için idealdir. Uzun içerikler sitenizde ziyaretçilerin geçirdiği zamanı da arttıracağından arama motorlarının size daha fazla kullanıcı getirmesini sağlar.

Hizmet ve satış üzerine bir web siteniz varda uygun müşterilere ulaşmak için anahtar kelime çalışması yapılması gerekir. Daha çok müşteriye ulaşmak için etkili bir içerik stratejisi geliştirmelisiniz. Bu da etkili anahtar kelime araçları ile yapılır. Editörlük hizmeti almak hem zaman kazandırır hem de olası başarısızlıklardan korur. Arama motorları sürekli olarak botlarla sitenizi analiz etmektedir. Sürekli içerik girmek bu yüzden çok önemlidir. Genellikle günde 2 özgün içerik tavsiye edilmektedir.

Ben genel olarak olabildiğince uzun yazıyorum. 750 kelimenin üstünde içerikler satın almanın da size pek çok avantajı olacaktır. İlk olarak uzun liste içerikler internette çokça paylaşılır ve backlink sağlar. Bu içeriklerin SEO skoru genel olarak daha yüksektir. Sitenize giren kişiler okurken daha fazla vakit geçirir. Dolayısıyla reklamlara tıklama ihtimalleri artar. Kaliteli içerikler için geri dönüldüğünden uzun vadeli başarı getirir.

İçerik Yazıları​

• SEO Skoru yüksek
  • 500-1000 kelime arası
  • Yapay zekâ ve özgünlük kontrolü yapılmıştır
  • Hedef anahtar kelimeye odaklanılarak yazılmıştır
  • İki adet yardımcı anahtar kelime eklenir
  • Rakip analizi yapılır

İçerik Konuları​

• İspanya, Meksika, Kolombiya gibi İspanyolca konuşan ülkeler
  • Ekonomi ve ticaret
  • Siber güvenlik
  • Film ve kitap eleştirileri

Satıştaki Hazır İçerikler​

Şu an için elimde bulunan yazdığım içerikler aşağıdadır. Satın almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

• Kızıl Serçe – Kitap eleştirisi 1000 kelime – 60 TL
  • Çin'in Ekonomik Gücü 1000 kelime – 60 TL
  • 4B Hareketi Nedir? 750 kelime – 50 TL

İletişim​

Özel mesaj ya da sales@sendlistdigital.com adresinden sipariş verebilirsiniz. 100 kelimesi 6 TL dir.

Bu konuyı kimler okuyor